algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

El promotor de la Marxa per la llibertat de Menorca s'enfronta a una multa d'entre 30.000 i 600.000 euros

Imatge de la Marxa per la Llibertat celebrada a l'octubre a Menorca. | dBalears/Arxiu

El coordinador de la plataforma Menorca per la Convivència, Oriol Radalga Peig, que va ser qui va signar amb aquest càrrec la sol·licitud ingressada en la Direcció Insular de l'Estat per a la manifestació denominada 'Menorca marxa per la llibertat', el passat 27 d'octubre, ha estat denunciat per la Guàrdia Civil com a responsable d'una infracció «molt greu» en la concentració que va tallar parcialment el trànsit de la carretera general, entre Alaior i Maó. La quantia de la multa oscil·la entre els 30.001 i els 600.000 euros.

Segons ha informat el digital Menorca.info, el jove estudiant va posar la seva signatura a la petició, i per tant, és sobre ell qui recau la responsabilitat de l'acte, encara que la convocatòria es va difondre en xarxes socials sense que aparegués cap plataforma ni persona física concreta que l'organitzés.

La Guàrdia Civil ha cursat la denúncia administrativa a la Direcció Insular de l'Estat però en considerar-se una falta molt greu, és la Delegació del Govern a les Balears la que ha nomenat a l'instructor perquè incoï l'expedient. Aquest valorarà les al·legacions del sancionat, abans de resoldre-ho i determinar la quantia de l'elevada multa, segons el barem de la Llei de Seguretat Ciutadana 4/2015.

Segons Menorca.info, Oriol Radalga també ha estat sancionat directament per la Guàrdia Civil de Trànsit amb una multa de 200 euros, per l'obstrucció de la circulació durant el recorregut de la manifestació i no respectar les seves normes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 4 anys

Podria deixar petita sa sanció a na Paula Rotger

Valoració:2menosmas
Per sebastià, fa mes de 4 anys

Em recorda a algú que va parlar de butlla de ferro - Tenir amples facultats per obrar sense miraments de perjudicis cap als altres.
O sigui, que la llibertat d'expressió, s'ha de pagar.
Què us sembla la justicia, belga? i la alemanya? què? o la justicia europea? eÑa, quan deixareu de ser els quixots entestats en fotre-us contra els molins de vent?

Valoració:4menosmas
Per totrecursos, fa mes de 4 anys

No m'ho puc creure que això hagi passat això a Menorca, si Menorca és l'illa més independentista i més catalanoparlant.

Valoració:7menosmas
Per Miquel B., fa mes de 4 anys

Bàsicament en mans d´una casta fatxa i insaciable. Ens cal molta més lluita en tots els sectors.

Valoració:12menosmas
Per jbm, fa mes de 4 anys

Es lladres de l,estat robant a la bona gent que defensa un futur sostenible, sa llibertat d,expressio, que es poder sigui des poble i no des gran capital, etc. Estam en mans de delinquents deia n,Arcadi Oliveres, jo diria que estam en mans de gent molt pitjor que sa mitjania des delinquents habituals.

Valoració:16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente