nubes dispersas
  • Màx: 11.89°
  • Mín: 7.77°
11°

El Govern reconeix que hi ha «un problema» davant la falta de places de la residència universitària

168419

El conseller d'Educació i Universitat, Martí March, ha reconegut aquest dimarts que hi ha «un problema» davant la falta de places de residència universitària a la Universitat dels Illes Balears (UIB).

Així ha respost March a una qüestió de la diputada del PP Maria Antònia Garcia, en la qual li plantejava la qüestió de si el Govern té accions previstes per a pal·liar la falta de places a la residència universitària.

En aquest sentit, García ha recordat que actualment hi ha 220 persones en llistes d'espera de les Illes i de la part forana de Mallorca. A més, ha insistit que «són molts els professors i professionals de la investigació que no vénen a la UIB perquè no tenen un lloc on dormir»

Davant d'això, March ha qualificat de «catastrofistes» les afirmacions del PP i ha assegurat que l'activitat educativa a la UIB «no ha aturat per la manca de places de residència». Per això, ha matisat que ja està en reunions amb el rector de la Universitat i la batlia de Palma per a «cercar una solució i definir, entre altres aspectes, si el model de finançament ha de ser només públic o amb col·laboració privada».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Proposta, fa mes de 4 anys

Començau a apropar la universitat a Palma i construïu una residència universitària nova a la ciutat, si és a prop de Sa Riera o plaça d'Espanya millor!

Valoració:3menosmas
Per No anam, fa mes de 4 anys

Aquest conseller no dona la talla. Vol tenir tan contents als col.lectius que mai votaranal seu partit, que en la seva ànsia de complaure als adversaris perque no se posin agressius, oblida les seves obligacions amb la majoria dels ciutadans.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente