muy nuboso
  • Màx: 17.98°
  • Mín: 8.99°
13°

La UIB se suma al Dia Europeu de la Salut Sexual

El dimarts 18 de febrer hi haurà una taula informativa al vestíbul de l'edifici Gaspar Melchor de Jovellanos. | dBalears/Arxiu

La Universitat de les Illes Balears (UIB), a través de l'Oficina d'Universitat Saludable i Sostenible (OUSIS), se suma a la iniciativa que la Xarxa Espanyola d'Universitats Saludables (REUS) i l’empresa CONTROL han posat en marxa amb motiu del Dia Europeu de la Salut Sexual, que es commemora el 14 de febrer.

Per aquest motiu, el dimarts 18 de febrer l'OUSIS tindrà una taula informativa al vestíbul de l'edifici Gaspar Melchor de Jovellanos, entre les 10 i les 13 hores, amb l'objectiu de sensibilitzar, conscienciar i informar la comunitat universitària de la importància d'una salut sexual responsable com a mitjà de prevenció, així com de la importància de l'ús del preservatiu com a mètode de protecció de doble barrera front a les infeccions de transmissió sexual.

A més, el mateix dia i a la mateixa hora, el servei de Sexconsulta que ofereix PalmaJove també tindrà dues taules informatives al vestíbul de l'edifici Mateu Orfila i Rotger, on oferirà informació sobre la salut sexual i la prevenció de les malalties de transmissió sexual.

Una iniciativa a 17 universitats

La REUS fa més de deu anys que treballa en un projecte d'universitats promotores de la salut dirigit a la comunitat universitària, i promou i afavoreix el treball conjunt entre organismes de salut pública, institucions comunitàries i universitats. Enguany compta, una vegada més, amb la col·laboració de l'empresa CONTROL, marca especialista en benestar sexual, que repartirà preservatius masculins per 17 universitats espanyoles.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.