nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Creen un caramel amb 'gust d'amor' per recaptar fons per la fundació Amaranta

MkLab i Mallorcandy han creat un caramel 'amb gust d'amor' que es posarà a la venda aquest Sant Valentí amb l'objectiu de recollir fons per a la Fundació Amaranta, una organització sense ànim de lucre dedicada a la integració i dignificació de dones en risc d'exclusió social.

La iniciativa del laboratori d'idees MkLab, amb la col·laboració de l'artesà Jesús Saa, de Mallorcandy, s'ha presentat aquest dijous. Sortirà a la venda al públic des d'aquest divendres fins al dissabte. Els qui vulguin «tastar quin gust fa l'amor» podran fer-ho acostant-se a la porta de C&A de la plaça Rei Joan Carles I, on es recolliran donatius que es destinaran a Amaranta.

El conseller delegat de MkLab, Jordi Cubain, ha explicat que els caramels que han creat «són dolços al principi, després picants i, finalment, àcids, però mai amargs». «Hem intentat contar una història d'amor que viatja a través dels sentits, però sempre tenint en compte que les relacions no han de ser violentes ni fer mal», ha reflexionat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per No puc aturar..., fa mes de 4 anys

Ja.ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja,ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, ja, …

No seré jo que els tasti! Més aviat deuen fer gust de molta barra...

Valoració:0menosmas
Per sebastià, fa mes de 4 anys

I per Sant Jordi, també els fareu? Penso que al principat podrien tenir èxit doncs el nom és molt engrescador... per cert son unisex o son per cada génere? Ho dic per alló del punto G que cadascú té el que té, no pas per altra cosa.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente