algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 8.69°
18°

El ple del Consell aprova crear nous òrgans en l'Observatori del Paisatge de Mallorca

El ple del Consell de Mallorca ha aprovat una modificació de l'Observatori del Paisatge de Mallorca per a crear nous òrgans de participació.

Segons ha informat el Departament de Territori del Consell en una nota de premsa, el primer reglament només preveia una comissió d'assessorament, integrada per experts, entitats i representants d'àmbits implicats en matèria de paisatge.

D'aquesta manera, la modificació aprovada aquest dijous pretén fomentar el paper de l'Observatori com a òrgan impulsor d'accions en matèria de paisatge.

A més de l'Assemblea, que serà el màxim òrgan consultiu i de participació, es creen el Consell Rector, un òrgan operatiu que impulsarà un Pla Anual i farà seguiment de les polítiques del paisatge, i les Comissions Tècniques de Treball, que es conformaran a petició dels dos òrgans anteriors. Les integraran experts amb caràcter multidisciplinari i temporal i tindran com a finalitat analitzar el desenvolupament de l'Estratègia del paisatge del Consell.

Adhesió de Santa Eugència a l'Agència de Defensa del Territori

També en matèria de Territori, durant la sessió d'aquest dijous, el ple ha aprovat el conveni d'adhesió del municipi de Santa Eugenia a l'Agència de Defensa del Territori, pel qual es deleguen en l'agència les competències en matèria de disciplina urbanística.

Amb aquesta adhesió ja hi ha 28 municipis de Mallorca amb competència delegada a l'ADT. Amb Andratx, l'adhesió del qual es formalitzarà pròximament, seran 29.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.