cielo claro
  • Màx: 15°
  • Mín:

Paula Rotger: «Després de ser agredida verbalment i que m'espenyin el cotxe, som jo la denunciada»

El passat mes d'octubre un jove extremista, que es va identificar com a fill d'un Guàrdia Civil, va abordar Paula Rotger que es trobava al seu cotxe amb una companya de feina. L'extremista va reconèixer Rotger com la persona que havia denunciat una discriminació per raó de llengua, la va insultar i la va intentar agredir físicament.

L'agressor va rompre un vidre de la finestra del vehicle, els trossos del qual varen provocar ferides a la companya de feina de Rotger. Diversos testimonis varen avisar la policia que es va personar en el lloc dels fets, va identificar l'agressor, amb qui va mantenir una actitud de molta complicitat, segons alguns testimonis. Aquest dilluns s'ha fet el judici per aquells fets, però amb els papers canviats: l'agressor és l'acusador i Paula Rotger i la seva companya són les acusades.

Des d'Ona Mediterrània han pogut parlar aquest matí a les portes dels jutjats amb Paula Rotger. «Estic un poc sobtada de veure la perversió, que després de ser agredida verbalment i que m'espenyin el cotxe, ara som aquí com a denunciada per suposades coaccions. Em sembla tot una perversió molt gran. És increïble com funciona la justícia si és que li podem dir justícia. Venc aquí a defensar el que va passar i esper que finalment pugui sortir bé i que s'aclareixi i es vegi el que va fer aquesta persona. A més, no és l'únic que m'ha insultat. A la feina hi ha una persona que cada vegada que em veu aprofita per insultar-me i fer crits de 'Viva España', jo mai he contestat a aquests insults perquè no em sent ofesa, no és agradable, però no m'ofén. Pens que ells mateixos amb aquest comportament s'estan retratant».

Així mateix, ha volgut agrair el a totes les persones el suport que li han mostrat durant els darrers mesos i aquest mateix dilluns a les portes del jutjat en la seva arribada.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Felipe, fa mes de 2 anys

Que el denunciante sea hijo de GC, es irrelevante, como si es charcutero. Y eso, el señor letrado y a la par, presidente de la OCC, lo sabe. O debería saberlo. Lo demás; ruidito y pataleta.

Valoració:-4menosmas
Per conxa riu, fa mes de 2 anys

Perquè, mos ixo a les dones?? a mi en pasa cosa perescuda , un veina vol a la força, que li vengui la meva csasa, vol que el deixi construir dalt de la meva casa!! té, 4 denuncies, la darreraha volgut matar al meu fill per fer coacció! ido bé, fin que matin al meu fill o a mi no feran res!! jo estic que no sut al carrer fa un un any!! tec una por que en mor!!

Valoració:3menosmas
Per jbm, fa mes de 2 anys

I es nazis indecents fent-se ses victimes fins i tot en aquest digital ... colla d,idolatres des nacionalisme espanyol madrilenyocentrista ...

Valoració:11menosmas
Per Balearium, fa mes de 2 anys

Vaya tropa ultranacionalista teatrera...madre meva

Valoració:-9menosmas
Per I tant, fa mes de 2 anys

La senyora Paula Rotger ambé té el meu suport.

Valoració:13menosmas
Per Pepeta, fa mes de 2 anys

Tota la meva solidaritat cap a Paula Rotger.

Valoració:17menosmas
Per També, fa mes de 2 anys

Per@SCM
El millor que podeu fer tots els que ens odieu als parlants catalans.... És partir cap a Ñ en un "barco de rejilla".
NO US VOLEM AQUÍ!!!

Valoració:28menosmas
Per SCM, fa mes de 2 anys

Falso!! Ni extremista, ni hijo de Guardia Civil, pero claro, si no de donde sacáis chicha para la noticia. Seguid alimentando de odio la sociedad hasta que nos enfrentemos con cada cual que no cruzemos por la calle

Valoració:-28menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente