algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 13.41°
15°

L'Aliança Empresarial contra la Pobresa Extrema de la CAEB entrega 26 habitatges a famílies pobres de l'Índia

L'Aliança Empresarial contra la Pobresa Extrema de la CAEB entrega 26 habitatges a famílies pobres de l'Índia. | CAEB

L'Aliança Empresarial contra la Pobresa Extrema, convocada per la Confederació d'Associacions Empresarials de Balears (CAEB) per tal de donar suport a la feina que desenvolupa en el sud de l'Índia la Fundació Vicente Ferrer, ha lliurat 26 habitatges a famílies en pobresa extrema.

La CAEB ha informat que aquest és el tercer any consecutiu en el qual es promou aquesta campanya, per la qual les empreses de les Balears, en la seva majoria pimes, col·laboren en el finançament de diferents projectes de la Fundació Vicente Ferrer.

Aquesta ha estat la tercera campanya de l'Aliança i els principals objectius de la mateixa han estat, segons la CAEB, «proporcionar un habitatge digne i segur» a famílies en situació de pobresa extrema, «empoderar les dones» dins de la societat índia i proporcionar «seguretat a aquests llogarets rurals».

Les empreses que han participat en aquesta campanya de 2020 són, entre altres, Aina Interiors, Aina Salones, Alibaz Inversions, Almansa Consultores, Amer i Fills, Angel 24, Associació de Constructors de Balears, Brillosa, Construccions Bartolomé Ramón, Durán Materiales de Construcció i Fusteria Campanet.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.