nubes dispersas
  • Màx: 18.3°
  • Mín: 13.93°
18°

L'entrada de vehicles a Formentera tornarà a estar limitada entre el juliol i l'agost

L'entrada de vehicles a Formentera tornarà a estar limitada entre el primer de juliol i el 31 d'agost durant la temporada 2020, tal com s'ha decidit en la segona sessió del Consell d'Entitats.

A la reunió, la presidenta del Consell Insular, Alejandra Ferrer, ha destacat que la promoció de Formentera en els darrers anys s'ha basat en la sostenibilitat turística.

Ferrer ha explicat que s'ha tengut en compte temes com la sostenibilitat econòmica, mediambiental i social, ja que el seu objectiu és «preservar la qualitat de vida dels residents, però també la qualitat de l'experiència dels turistes».

L'encarregat de la regulació de l'entrada de vehicles, és el projecte 'formentera.eco'. Ferrer ha recordat que aquest projecte va sorgir de la petició de la ciutadania amb l'objectiu de «mantenir l'illa com un lloc únic i tranquil, que es diferencia d'altres destinacions i que es vol preservar per a les futures generacions».

Des del Consell han reiterat que per a aquest 2020 el projecte reduirà el sostre de vehicles en un 4%. Si el 2019 aquest va ser de 22.382, per a aquest any serà de 21.487.

La taxa que hauran d'abonar els visitants per a obtenir l'autorització que permeti circular per l'illa serà d'1 euro al dia per als turismes, amb un pagament mínim de cinc euros, i de 0,5 euros per a motos, amb un pagament mínim de 2,5 euros. Les prereserves podran realitzar-se des del març al web 'formentera.eco' i les reserves a partir de l'abril.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.