algo de nubes
  • Màx: 20.05°
  • Mín: 12.82°
20°

L'OCB exigeix al Govern que emprengui accions judicials contra els incompliments del Govern espanyol

Representants de l'entitat degana en la defensa de l'autogovern de les Illes Balears s'han reunit amb la Consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors

Aquest dimecres el president de l'Obra Cultural Balear (OCB), Josep de Luis, i el membre de la Junta Directiva de l'Entitat Joan Mir s'han reunit amb la Consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors, Rosario Sánchez, i el Director General de Relacions Exteriors, Antoni Vicens.

Durant la reunió, els representants de l'OCB han traslladat a la consellera el suport dels sectors que aglutina l'Entitat en tot allò que faci el Govern per a reforçar l'autogovern de les Illes Balears. També li han traslladat «la necessitat i l'exigència que el Govern emprengui accions judicials per a reclamar al Govern espanyol el compliment amb les inversions estatutàries i per a reclamar-li que aboni els 78 milions d'euros corresponents a la liquidació de la recaptació de l'IVA de l'exercici 2017, que s'havien d'haver abonat l'any passat».

L'OCB es compromet a mobilitzar la ciutadania per a reclamar aquesta justa demanda, però, apunten que, «primer el Govern ha de demostrar que defensa els interessos de la ciutadania de les Illes Balears, no només amb paraules, també amb fets».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per the inquiror, fa mes de 4 anys

No és de rebut que ells no compleixin amb les seves obligacions i en canvi a tu t´exigeixin la totalitat de les aportacions. Si ells no compleixen, per què ho hauries de fer tu ??

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente