cielo claro
  • Màx: 21.73°
  • Mín: 13.08°
21°

El Govern construirà 23 habitatges de protecció oficial a Santanyí

El conseller de Mobilitat i Habitatge, Marc Pons, ha anunciat aquest dimarts la construcció d'una nova promoció d'habitatge públic (HPO) en el solar situat al carrer Coves des Vicar a Santanyí que inclourà 23 habitatges i 23 places d'aparcament.

D'aquest total de 23 VPO, 17 seran de dos dormitoris i sis d'un dormitori i oscil·laran entre els 50 i els 70 metres quadrats. El cost total d'aquest projecte és de 3,6 milions d'euros. En aquests moments, l'Institut Balear de l'Habitatge (Ibavi) ja disposa del projecte bàsic i està a l'espera d'obtenir la llicència, que l'Ajuntament s'ha compromès a tramitar amb agilitat per a poder començar com abans.

Pons ha fet aquest anunci amb motiu d'una reunió amb la batlessa de Santanyí, Maria Pons. Així, el conseller ha reiterat el seu compromís per a construir «habitatge públic» en tots els solars que els cedeixin. A més, ha demanat tant a l'Ajuntament de Santanyí com a la resta d'ajuntaments de les Balears que «els posin a disposició sòl per a poder construir».

En aquest sentit, la batlessa Maria Pons ha destacat que estan «molt contents» amb la construcció d'aquesta promoció i ha assenyalat que per a mostrar la seva implicació es compromet «en rebaixar l'IBI un 95% en aquests habitatges públics».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.