cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.53°

La Plataforma 31D demana una participació massiva a la manifestació de dia 30: «Hi ha més motius que mai»

La Plataforma 31D ha fet una compareixença davant la premsa, aquest dissabte matí, per convocar públicament la manifestació que es farà el proper dia 30 de desembre a les 18.00 hores i que sortirà del Passeig del Born de Palma.

En nom de la Plataforma 31D han pres la paraula Aina Quintana i Margalida Miquel que han explicat els detalls de la convocatòria i han demanat que totes les persones que defensen que el conflicte democràtic que pateix l'Estat espanyol es resol amb diàleg, participin de la manifestació. Segons les portaveus de la Plataforma unitària, «enguany hi ha més motius que mai per ser a la manifestació de la nostra Diada, cal fer un esforç i ser dilluns 30 a les 18.00 hores al Passeig del Born de Palma.

La Plataforma unitària 31D està formada per l'ASM, Grup Blanquerna, Fundacions Darder Mascaró, Mallorca Lliure, Més per Mallorca, STEI Intersindical i Unió Obrera Balear.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per mallorquí des plá, fa mes de 4 anys

@ ido, tú estás ben fuit (bien ido) de la "cocorota" (y no vuelves) estás com els grans pensadors de vox.

Valoració:-1menosmas
Per ido, fa mes de 4 anys

Si fueses menos fanático y más inteligente, sabrías definir las cosas en su justo término. No podrás hacerlo nunca. Además, por mucho que te lo expliquen, no entenderás nada, ya que donde no hay, que no busquen.

En lo único que estoy de acuerdo contigo, y que no sirva de precedente, es en el tema Urdangarin. Para mi, una vergüenza. ¿Por qué a él si y a su socio de andanzas, no?

Valoració:-1menosmas
Per Sebastià, fa mes de 4 anys

Té més bon tracte penitenciari robar que fer que el poble voti.
Arriben les festes i el sistema penitenciari mostra el seu cor més amable, per a segons qui. Per un cantó, Iñaki Urdangarin sortirà de la presó el 24 de desembre i passarà el Nadal en família i, per l’altre, l’eurodiputat electe, Oriol Junqueras, el passarà a la presó.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente