cielo claro
  • Màx: 21.73°
  • Mín: 13.08°
21°

Retiren la bandera espanyola de l'Ajuntament d'Escorca

El batle d'Escorca i president de la junta local del PP, Toni Solivellas, ha publicat una piulada al seu compte de Twitter el la que hi diu: «Aquest cap de setmana passat han robat la bandera espanyola de l?Ajuntament d'Escorca. També aquest cap de setmana hi havia un seminari del grup Blanquerna. Casualitats de la vida».

De la seva banda, el Grup Blanquerna ha respost: «Aquest dimecres Toni Solivellas, que, casualment, és el batle d'Escorca per un partit que, casualment, dona suport al qüestionament del nostre autogovern, manté pactes vergonyosos amb formacions masclistes, homòfobes i racistes i aplaudeix el processament de representants públics per penjar símbols no partidistes a les institucions, insinua que el Grup Blanquerna ha 'robat' la bandera espanyola del balcó de l'Ajuntament d'Escorca.

Idò resulta que, casualment, el Grup Blanquerna no és responsable d'aquest fet.

En qualsevol cas, sigui qui sigui qui l'ha retirat, ho ha fet en l'exercici de la seva llibertat a expressar el rebuig cap a un símbol que, en cap cas representa tots els mallorquins. I que és el símbol de l'opressió i el patiment de milers de mallorquins».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Miquel, fa mes de 4 anys

L'han robada els sevillans, per que la seva l'ha espenyada el vent !!!! :-)

Valoració:0menosmas
Per Sebastià, fa mes de 4 anys

@ M.- Vols dir que això és el que et passaria a tú, si t'en cuidéssis??? minimitzar no treu el fet d'algú que ha sigut prou valent, doncs no crec pas que no tinguin una "estanquera" de recanvi, oi?

Valoració:1menosmas
Per propaganda, fa mes de 4 anys

És prou cert que, com a mínim, hi ha una desafecció accelerada i contínua per tot el que representa Ñ. Els seus mateixos addictes se´n fan la mala propaganda.

Valoració:4menosmas
Per Inyaki Mangarin, fa mes de 4 anys

N' hi ha que fan desepereixer banderes d'edificis públics i n'hi ha que fan desepareixer euros de les institucions públiques.

Valoració:17menosmas
Per M, fa mes de 4 anys

A vegades, el personal de la neteja retira les banderes dels centres oficials, per dur les a rentar i per repassar si té esqueixos o forats i arreglar los, perque d'estar defora agafen molta pols.
Abans d'acusar, s'ha de pensar si no ha estat qualcú, que malgrat no estar ben pagat, fa bé la seva feina, o si ha passat qualque altre incident.
Acusar a quskcú sense tenir proves. éss un fer un judici temerari.

Valoració:15menosmas
Per Lluís, fa mes de 4 anys

No n´hi ha per tant, potser s´ha volalilitzat

Valoració:20menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente