cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.4°

VOX ara vol que el turisme de creuers envaeixi Menorca

VOX vol que el turisme de creuers desembarqui a Menorca. | dBalears/Arxiu

Vox Menorca ha exigit una política «activa» de promoció del turisme de creuers i ha reclamat als responsables polítics del Consell de Menorca i dels ajuntaments de Maó i Ciutadella que «comencin a treballar» per a recuperar aquest mercat.

«Els creuers turístics s'han convertit en el centre de la diana dels polítics eco-progres que governen les nostres principals institucions públiques», ha opinat la formació en un comunicat en el qual també apunten que el port de Maó «ha perdut més de la meitat dels turistes de creuers en 2019 respecte a l'any anterior».

D'altra banda, Vox ha criticat «la falta d'infraestructures bàsiques» en el port de Maó per als creuers i ha lamentat que no disposi d'una connexió per a recarregar les bateries, la qual cosa, segons diuen, «obliga els vaixells a mantenir encesos els motors del vaixell perquè els seus equips continuïn funcionant».

«La nostra esquerra, tan ecològica, ha permès perpetuar aquest problema. La combustió de carburant dels motors del vaixell a fi de generar l'energia per a mantenir el subministrament elèctric en el creuer, està llançant a l'atmosfera, que respiren tots els veïns de Maó, un núvol tòxic que és perfectament assimilable al que produeix qualsevol indústria o el que surt de la xemeneia de la central tèrmica», han declarat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pepeta, fa mes de 4 anys

Error: he posat pactista, volia posar fascista

Valoració:0menosmas
Per Pepeta, fa mes de 4 anys

Te tota la raó @ciutadallenca, no hauríem de publicar ni comentar cap de les bestieses d"aquest partit pactista, homòfeg, racista i tot el que els volgueu dir.
Haurien de ser ilegals i prohibir tots els seus actes.

Valoració:2menosmas
Per 3.600.000 = 52, fa mes de 4 anys

3.600.000 o sigui 52.

Valoració:0menosmas
Per Sebastià, fa mes de 4 anys

Em recorda aquell anunci que diu: "comisión, comisión, nos gusta la comisión, después por vender su casa le cobramos un pastón".
No és pas cap secret que la majoria d'empresaris son de dretes i els del turisme ara es veuen afavorits amb aquesta proposta de VOX. Si surt aprovada la "exigència-reclamació" hi surten guanyant tots dos, uns amb la invasió de turistes i els altres amb els seus vots. Però el que és segur és que qui ho acaba pagant és la població nativa.

Valoració:6menosmas
Per ciutadellenca, fa mes de 4 anys

No sé perquè els donau visibilitat si no compten per a res. Sou voltros, publicant notícies com aquesta, els que feis d'altaveu. A Menorca ningú se n'adona del que diuen perquè ningú els fa cas. A Mallorca hauríeu de fer el mateix.

Valoració:8menosmas
Per Au! Arruix! Vés-te´n per on has vingut, fa mes de 4 anys

No crec que se´n surtin!
Els menorquins estimen la seva terra!

Valoració:7menosmas
Per Vergonya!, fa mes de 4 anys

Aquests han vingut per fer la punyeta a la bona gent, per no deixar treballar als altres polítics, i per destrossar ho tot, mediambient inclòs.
I donat a que hi ha molta gent dolenta i sumament envejosa, que vota aquesta "cosa" només per fer mal als altres, la única solució, ja que compleixen amb tots els requisits, és la il.legalització.

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente