algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 13°
13°

Comissions Obreres denuncia el conveni col·lectiu d'ensenyament concertat

CCOO vol millorar el conveni de la concertada.

dBalears/Arxiu

La Federació d'Ensenyament de Comissions Obreres (CCOO) ha denunciat el VI conveni col·lectiu de l'ensenyament concertat, juntament amb la resta d'organitzacions sindicals representatives del sector.

Segons ha explicat el sindicat aquest dissabte, l'objectiu d'aquesta denúncia és «iniciar les negociacions que permetin millorar les condicions laborals dels treballadors del sector».

En aquest sentit, des de CCOO han reconegut que existeix un «especial interès a poder modificar un text caduc i desfasat als temps actuals» en ser l'única organització sindical amb representació en tot l'Estat que no va subscriure el conveni.

Per això, esperen que a principis de 2020, quan es constitueixi la Taula Negociadora, poder tractar «els problemes no resolts pel conveni actual».

D'altra banda, la Federació d'Ensenyament, ha tornat a demanar que es convoqui a les Balears la taula de negociació per «tractar el compliment de l'acord de 2016, que estipula la implementació del segon i tercer sexennis».

A més, el sindicat ha demanat abordar «la paga de 25 anys i altres temes pendents com la negociació del 4t i 5è sexenni i l'ampliació de les jubilacions parcials als nascuts a partir de 1960».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Un veí, fa mes de 3 anys

Les escoles concertades haurien de desapareixe. Qui no vulgui unaescola pública que la pagui. Hauria d'ésser com a Portugal. Sols hi han escoles concertades on no hi ha de publiques.

Valoració:5menosmas
Per També s' hauria de cumplir amb la Llei, fa mes de 3 anys

Per fer justícia, al personal de la Concertada, també se l'hauria de sel.leccionar mitjançant examens i des de la pròpia conselleria d'Educació. Está molt bé que s'exigesquin uns drets, però també s'ha de cumplir amb les obligacions i sobre tot amb la llei, que deixa ben clar els principis de mèrit, capacitat i publicitat per a tots els
llocs de treball amb sous a càrrec dels comptes públics, fet que s'incumpleix ja per tradició.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente