cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.04°

Flipau amb Pere Garau realitza un acte de repulsa contra la violència masclista

Flipau amb Pere Garau ha realitzat aquest dissabte un acte de repulsa contra la violència de gènere. | Flipau amb Pere Garau/Facebook

Flipau amb Pere Garau ha reunit aquest dissabte a desenes de persones en un acte de repulsa contra la violència de gènere que ha tingut lloc a les 11.00 hores en el Mercat de Pere Garau.

Segons ha informat el col·lectiu, l'acte ha comptat també amb la presència de l'Associació per a la Revitalització de Centres Antics de Palma (ARCA) i la participació dels ciutadans que en aquest moment es trobaven en el mercat.

Segons la portaveu de Flipau, Joana Ferrà, aquest acte simbòlic té lloc cada mes i té com a objectiu «recordar a les dones assassinades per les seves parelles». En aquesta ocasió, s'ha procedit a l'actualització de la xifra de dones víctimes de violència de gènere.

El col·lectiu ha lamentat l'augment d'11 dones més a aquesta llista de víctimes en els últims dos mesos que, segons apunten des de Flipau, ja ascendeix a «més de 50 dones assassinades per les seves parelles». A l'acte s'ha procedit a dibuixar 11 siluetes i escriure els noms d'aquestes dones.

Per part seva, la portaveu d'ARCA, Àngels Fermoselle, ha llegit un manifest de condemna de la violència de gènere al qual s'han sumat la resta de participants en l'esdeveniment.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.