cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.62°
14°

L’Associació de Docents d’Eivissa expressa el seu rebuig a l'acte militarista destinat a nins

L’Associació Professional de Docents d’Eivissa he fet públic el seu rebuig a la promoció de l'acte militarista destinat a nins que la Delegació d’Educació ha ajudat a convocar.
A través d’un comunicat, l'APDE denuncia que «aquest acte fomenta el militarisme entre els més petits», i que la promoció d’un acte militar contradiu el model educatiu actual, «un model que pretén educar l’alumnat en la pau, la no-violència, el respecte, la convivència i la solidaritat».

Els docents de les Pitiüses demanen a la Delegació d’Educació d’Eivissa i Formentera que retiri aquesta activitat, alhora que defineixen la seva promoció com a «inadmissible» i reclamen propostes que fomentin «valors pacifistes allunyats del militarisme i de l’exèrcit».

Cal recordar que segons ha informat Ràdio Illa, La delegació de la conselleria d'Educació del Govern a Eivissa i Formentera ha enviat un correu a tots els centres educatius de les Pitiüses, on s’anima als docents i a l’alumnat a participar a una mostra organitzada per l'exèrcit espanyol l’antic quarter militar de sa Coma els propers 25 i 26 de setembre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sebastià, fa mes de 4 anys

La Delegació d'Educació s'ha cobert de gloria. Jo, en canvi, no ho dessitjo ni als seus fills, ja tenen prou pena de que els seus pares siguin tan poc entenimentats i de tan poques llums. Per no dir que jo suposava que hi havia una protecció de menors que no ho hauria de consentir fins a la majoria d'edat. Espanya sempre tan decebedora, no n'encerta ni una.

Valoració:4menosmas
Per Sergi, fa mes de 4 anys

Això no es adoctrinament?

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente