algo de nubes
  • Màx: 15.55°
  • Mín: 7.61°
15°

El restaurant que ha provocat 70 casos d'intoxicació alimentària encara fa ofertes a través de Groupon

«24, 32 o 64 peces de 'dragon rolls' amb entrant des de 16,95 € a Dragon Sushi» és una de les ofertes que, encara avui, es poden adquirir a través de l'empresa de comerç electrònic mundial, Groupon, que connecta subscriptors amb comerciants locals.

Mentre, la Direcció general de Salut Pública ja ha confirmat 70 casos de persones afectades per una intoxicació alimentària, de les quals 11 s'ha confirmat que pateixen salmonel·losi, totes elles clients del Dragon Sushi, restaurant situat al carrer Blanquerna que va ser clausurat diumenge passat.

Segons ha pogut confirmar dBalears, el restaurant continua oferint els seus plats a través de la plataforma Groupon tant per menjar al local (qua actualment està clausurat) com per passar-hi a recollir la comanda.

La conselleria de Salut ha anunciat que proposarà incoar un expedient sancionador al restaurant, després de detectar diverses deficiències estructurals i de tipus operacional en una inspecció i anuncia que «el local estarà tancat fins que no s'esmenin les deficiències detectades i els responsables presentin un pla a la Direcció general per garantir que s'apliquen correctament les pràctiques de manipulació d'aliment».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.