algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

L'Obra Social 'la Caixa' dona 48€ a 500 famílies pobres de Mallorca i en presumeix

L'Obra Social 'la Caixa' ha anunciat, a través del seu potent departament de comunicació, que destinarà un total de 24.000 euros a 500 famílies «amb nins en risc o situació d'exclusió social als barris del Molinar, Coll d'en Rabassa, Arenal de Palma i Llucmajor, a través d'un projecte impulsat per 'Espiral-Entitat Prestadora de Serveis a la Joventut'.»

Una simple divisió de la quantitat total dedicada per l'Obra Social 'la Caixa' pel nombre de famílies a les quals se suposa que arribarà l'ajuda dona un resultat de 48 euros per família.

Segons ha informat l'entitat en una nota de premsa, l'objectiu d'aquest projecte és impulsar projectes dirigits a l'àmbit de la infància i la joventut que «fomentin processos d'empoderament personal a partir de la implicació del mateix beneficiari, potenciant la família com a centre d'atenció».

La Fundació Bancaria 'la Caixa' està presidida per Isidro Fainé, que ha destacat l'«esforç i compromís» de l'entitat amb «tots aquells col·lectius que lluiten per una societat més justa i igualitària, on les persones vulnerables tinguin oportunitats reals d'inserció social».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per naturalist, fa mes de 4 anys

Fusta de caixa, capsa de cartró. Adéu.

Valoració:2menosmas
Per The Box, fa mes de 4 anys

La Caixa i les seves obres de dubtosa caritat.
Quaranta cinc euros, de les que Hisenda se voldra cobrar IRPF, per acabar amb la situació de pobresa d'unes families, o demanar a la ciutadania que comprin capses de tetra briks de llet i que els ho dugin a ells, per també repartir la entre infants ( Esper que se dignina informar se de si son alèrgics o intolerants, almenys)..
Llavors donen beques a estudiants de families riques
,segueixen desnonant a qui no pot pagar les mensualitats, sense tornar los res del que ja han pagat, a cobrar interessos i comisions elevats i a fer coses que no son pròpies de persones físique o jurídiques solidàries.

Valoració:4menosmas
Per Visquem i veurem., fa mes de 4 anys

Amb 48 euros per cap, segur que tots els beneficiaris podran realitzar algun dels seus somnis. Llàstima que no n'hi hagi gaire d'entitats tan benèfiques.

Valoració:0menosmas
Per Sebastià, fa mes de 4 anys

Llegint l'enunciat de la " Obra Social" la caixa, nota de prensa, que "destina 24.000 €uros a un proyecto de apoyo y atención a familias con niños...", semblaria que eren 24.000 €uros a cada familia, fins que dB ha fet el càlcul, i que es mereix la comparació amb l'estat espanyol, o sigui : els coloms mengen or i caguen plom

Valoració:2menosmas
Per Juan Gonzalez, fa mes de 4 anys

El titular es incomprensible y el enfoque muy retorcido.. Se trata de una ayuda a un proyecto del que se beneficiarán 500 familias. Hagamos buen periodismo, en primer lugar, y reconozcamos el compromiso privado en beneficio de la sociedad, Lamentable...

Valoració:-2menosmas
Per Bernat, fa mes de 4 anys

I bankia zero euros

Valoració:7menosmas
Per Pregunta, fa mes de 4 anys

Cuánto ha donado dTractorians?

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente