algo de nubes
  • Màx: 13.84°
  • Mín: 7.77°
13°

Unides Podem demana que l'Open Arms i l'Ocean Viking amarrin en ports de les Balears

La diputada per les Balears d'Unides Podem al Congrés dels diputats, Lucía Muñoz, ha demanat aquest dimecres a Pedro Sánchez que deixi entrar els vaixells humanitaris com l'Open Arms i l'Ocean Viking a ports de les Balears.

Segons ha informat la coalició en un comunicat, Muñoz qüestiona per què el Govern espanyol no autoritza l'entrada dels vaixells i insta Pedro Sánchez a obrir-los.

Segons la diputada, «és una situació d'emergència humanitària que recorda molt el cas de l'Aquarius».

La diputada demana, a més, quines accions diplomàtiques ha dut a terme el Govern espanyol amb la Unió Europea per ajudar les persones dels vaixells.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per M, fa mes de 4 anys

Si els acollim noltros, és normal que primer aprenguin a parlar la nostra llengua que no la dels que els envien a morir a alta mar.

Valoració:0menosmas
Per yo sin enterarme, fa mes de 4 anys

Ya lo sabéis. Una vez definida la lengua, todo queda automáticamente arreglado. Bajo control absoluto. Jamás creí que un problema de esta magnitud, fuera tal fácil de solventar.

Valoració:-2menosmas
Per Pitarra, fa mes de 4 anys

Fa més de cinquanta anys que les Illes Balears i Pitiüses estan en emergència humanitària i els pares de na Lucia Muñoz en pogueren rebre ajut.
Ara caldria un 'feedback' per part de na Lucy: racionalitat en les polítiques d'acollida i començar a treure la llengua que defineix la nostra terra: el català.
Però no crec que m'entengui.....

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente