algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

[VÍDEO] Més precedents: Un Mosso d'Esquadra va ser denunciat per parlar en català a un vigilant a l'aeroport de Girona

L'octubre de l'any 2017, un agent dels Mossos d'Esquadra va denunciar un cas semblant al que va denunciar Paula Rotger fa un mes i similar al que li havia succeït a un empresari mallorquí durant les vacances de Setmana Santa de 2018.

El Mosso d'Esquadra, Albert Donaire, va ser denunciat per la Guàrdia Civil per un suposat delicte d'incitació a l'odi pel sol fet d'haver-se dirigit en català a un vigilant de seguretat de l'aeroport de Girona.

Donaire va fer públic un vídeo denunciant que un vigilant de seguretat de l'aeroport de Girona se li havia encarat per parlar en català.

Donaire explica en el vídeo que en saludar al vigilant en català, aquest li contestà de mala manera i que després varen apareixer dos membres de la Guàrdia Civil espanyola que varen acabar denunciant el propi Donaire.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Sebastià, fa mes de 4 anys

@ bale rarum .- vols dir que seguiu fent la campanya de cafres i descompostos, que és el que us escau. Per cert, digues als teus amics 155eros aporellistes, que no facin més el ridicul amenaçant en tornar al 155. Abans de tornar-hi, primer l'heu de treure, no? perque aqui seguim encara amb l'escanyapits del gobierno español. L'altra dia en Nacho de C's demanava al Govern Català que expliquès les retallades sense culpar al gobierno de Madrid... es pot ser tant curt de gambals ??? No, aixó ja és malícia i mala intenció

Valoració:1menosmas
Per Reprime a tu madre, fa mes de 4 anys

Los denunciantes reconocen que al saludarlos en una le gua coficial les provoca odio..?? Se han autoenmanillado? Supongo q el juez les habra imputado a los denuncia tes un delito de odio hacia lo catalan. Blanco y en botella

Valoració:0menosmas
Per jbm, fa mes de 4 anys

Es colonialistes es dediquen a colonitzar,
i els indígenes a dir-los "sí bwuana" (llevat d'honroses excepcions)

Valoració:5menosmas
Per barrufet, fa mes de 4 anys

-Aquets fills de la seva mare cada vegada ens ho estan posant més difícil, per poder expressar-nos amb la nostre llengua dintre de las comunitats a on el català es es tambè llengua oficial conjuntament amb el castellà.- Són uns impresentables. (Hi ha que seguint picant pedre)

Valoració:21menosmas
Per Vergonya!, fa mes de 4 anys

Què volen aquesta gent?

Valoració:15menosmas
Per balearium, fa mes de 4 anys

Seguimos con la campaña panca de cafes y aeropuertos.

Valoració:-19menosmas
Per ARRUIX!, fa mes de 4 anys

Son uns miserables. Uns pirreumes acomplexats i envejosos que utilitzen el model franquista de la "España una, grande y libre" que ni existeix, ni és just, ni tampoc ètic ni estètic, per fer mal a la gent a la que envegeni a la que culpen injustamentdels seus fracassos.

Valoració:20menosmas
Per Margalida, fa mes de 4 anys

Per ventura si Pedro Sánchez i Iglesias un posen al programa de govern que negocien, ho arreglaran. Ben segur.

Valoració:3menosmas
Per Priceless, fa mes de 4 anys

https://youtu.be/7_jH81tHCE8

Valoració:-6menosmas
Per Exxon Valdez, fa mes de 4 anys

Pero si es el amigo Donaire.
El Mozuelo indepe que cagó sopa en el juicio del "prusés" ante las preguntas de Marchena y Vox.
No seáis tramposos, hombre. Este no cuenta.

Valoració:-21menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente