cielo claro
  • Màx: 19.47°
  • Mín: 9.02°
18°

Salvini proposa enviar els rescatats per Open Arms a Eivissa i Formentera perquè es diverteixin i indigna els pitiüsos

Policoro (potenza) (Italy), 10/08/2019.- Italian Minister of Interior Matteo Salvini canoes after his speech in Policoro, Potenza, Italy, during his beaches tour, 10 August 2019. (Italia) EFE/EPA/TONY VECE | TONY VECE

Enèsima provocació del ministre de l'interior italià, Matteo Salvini, que, en aquesta ocasió a ofès les autoritats eivissenques.

El polític italià va 'proposar' que els migrants de l'Open Arms desembarquessin a Eivissa o Formentera, pel fet que la bandera del vaixell de l'ONG de Badalona és espanyola.

En un míting, Salvini va afegir: «Alguns estan escandalitzats pels 8 dies [ja en són 10] que porta aquest vaixell, l'Open Arms, amb 120 migrants, a 30 milles de Lampedusa, en aigües de Malta. I avui, tal com ha dit un periodista, en 8 dies aquest vaixell va i torna d'Eivissa i Formentera fins a tres vegades. Per què aquests pobres migrants no poden ser portats a Eivissa i Formentera? Així, com a mínim, aprofiten i es diverteixen. Prou, tots a Itàlia, no. Prou».

Resposta Pitiüsa

Els representants institucionals pitiüsos han posat el crit al cel per les declaracions de Salvini.

El president del Consell d'Eivissa, Vicente Marí (PP), ha dit que «A Eivissa no compartim els comentaris inapropiats i la befa sobre un tema tan greu com la immigració al Mediterrani».

Alejandra Ferrer (Gent per Formentera), presidenta del Consell de Formentera ha dit que «les paraules de Çsalvini no representen la gent solidària que volem un Mediterrani i una Europa acollidora. Volem un món tolerant, multicultural i divers».

El batle d'Eivissa, Rafael Ruíz (PSOE), ha respost Salvini dient: «és vostè un misserable, abans de parlar d'Eivissa renti's la boca, feixista sense ànima».

Gent per Formentera ha fet una piulada en la que diuen: «Ens escandalitza que el Ministre d’Interior d’extrema dreta del govern italià, faci broma i utilitzi la nostra illa per trivialitzar sobre la dramàtica situació en que es troben els immigrants rescatats per Open Arms a la mar mediterrània».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Això és el que vota la ciutadania italiana!, fa mes de 4 anys

Això és el que vota la ciutadania italiana! Aquest que tan ens agraden i que obrin pizzeries per tot arreu a llocs protegits com Sa Llotja fotent-se de tothom! I noltros a riure ses rialles. Això ens va a noltros també!

Valoració:1menosmas
Per Sebastià, fa mes de 4 anys

Anava a posar els mateixos criteris que ha denunciat Vergonya! , o sigui, que Salvini és un impresentable, (coincideixo) i la UE o la EU, segueixen siguent la CEE doncs d'Unió només en tenen els interesos econòmics i es queden només en el que eren, una Comunitat, però res d'Unió en el sentit més abastament desitjable.

Valoració:2menosmas
Per jbm, fa mes de 4 anys

Líbia rebia immigració i ara en fugen com a conills espantats: És que els USA (i occident) anaren a alliberar-los assassinant en Gadaffi.
De Síria i de l’Iraq en fugen també a la desesperada: és que els USA (i occident) alliberaren l’Iraq d’en Sadam Hussein i ara volen alliberar Síria de n’Al Assad.
Del centre d’Àfrica, el Congo, sa zona des Grans llacs, etc., també en fugen atropelladament: és que els USA i el gran capital financer internacional hi mantenen en Kagame, a Ruanda, qui hi manté ses guerrilles, per espoliar es coltan del Congo, que s’exporta a través de Ruanda (on no n’hi ha cap mina, ni una, de coltan).
De Veneçuela, que acollí tants d’emigrants europeus, ara en fugen: i és que els USA els fa es boicot, hi promou guerrilles i té retenguts (robats) més de 30.000 milions de dolars des govern veneçolà.
I de tot plegat és que: “HI HA UN TERRORISME DE BASE QUE EMANA DEL CONTROL GLOBAL DELS DOBLERS SOBRE LA TERRA I QUE ATEMPTA CONTRA TOTA LA HUMANITAT” (ses majúscules són una frase del papa Francesc en es tercer encontre mundial de moviments socials, que es feu el 2016)

Valoració:5menosmas
Per Vergonya!, fa mes de 4 anys

El que pareix mentida és que un impresentable com aquest sigui votat, fet que ens dona una idea de la pèssima qualitat humana de molta gent.
I llavors, també hi ha aquesta Europa a la que només li preocupa de que els banquers i la banca tenguin beneficis i tot el damés li és ben igual.

Valoració:6menosmas
Per teresa, fa mes de 4 anys

No val la pena comentar res....

Valoració:3menosmas
Per Pobleret, fa mes de 4 anys

REPUGNANT!

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente