muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
16°

Les 'Kelys' visiten el Consell de Mallorca

La consellera de Presidència, María Teresa Suárez, juntament amb la directora insular d'Igualtat i Diversitat, Rosa Cursach, s’han reunit amb membres de la Unión de Kelys de Balears.

Per part de la Unió han acudit la seva presidenta, Sara del Mar García, la seva secretària, Antonina Ricuarte, i la seva tresorera, Silvia Contreras. Durant la reunió han tractat temes d’interès comú.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Foto, fa mes de 4 anys

Me pareix molt bé que aquest col.lectiu lluiti pels seus drets, però les institucions haurien de ser honrades i no just fer se la foto amb les kelys, perque saben que els fa populars. Si dr veritat els preocupas el benestar dels treballadors, també haurien de rescindir els contractes amb les empreses de neteja, que cobren excessivament pels seus serveis, però que paguen molt malament als seus treballadors, per tornar implantar una plantilla de personal de neteja i manteniment, amb tots els drets de la resta de treballadors de la institució, com abans de que als polítics s'els ocorregués fer negoci amb "lo públic", a costa d'un col.lectiu d'empleats.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente