cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
21°

IB3 estrena 'Arxipèlag Indòmit', un documental gravat per mar, terra i aire

IB3 Televisió estrenarà dimarts que ve 23 de juliol a les 22.15 hores 'Arxipèlag Indòmit', un documental que ha estat gravat per mar, terra i aire durant les quatre estacions de l'any. Segons han informat, el documental és una «mirada a la riquesa natural» de les Balears amb alta qualitat cinematogràfic i està dirigit per Rubén Casas. IB3 és coproductor.

A 'Arxipèlag Indòmit' es poden veure espècies «molt difícils» de gravar com, per exemple, la geneta eivissenca, un grup de voltors negres que mengen carronya amb la Serra de Tramuntana i la mar com a horitzó. A més, també apareixen animals endèmics com el ferret, ocells amenaçats com el virot petit i uns altres com els falcons marins que volen des de Madagascar fins a arribar a les Illes.

En aquest sentit, durant els 89 minuts de documental, no apareix cap element humà, només són protagonistes la riquesa natural de l'arxipèlag balear i la qualitat de les imatges. La cinta ha estat nominada en els festivals especialitzats en natura NaturVision i Green Screen Internationales.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sebastià, fa mes de 4 anys

I es podrà veure desde Catalunya? No entenc el per què dels retalls a altres comunitats com tampoc el veto posat a la tele canal 9 valencià. Quanta malicia precisament per part dels que volen l'unionisme. No s'aclareixen.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente