algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
11°

El professor que va fer la foto dels alumnes fent la salutació nazi és membre Numerari de l'Opus Dei

161069

El professor que va fer la foto dels alumnes del col·legi Aixa-Llaüt del parc Bit de Palma fent la salutació nazi imparteix classes als alumnes de tercer d'ESO i és el membre numerari de l'Opus Dei, Javier Polo Villarmin.

Aquestes darreres hores Javier Polo ha fet desaparèixer totes les seves fotos d'internet, ha tancat l'accés a les seves xarxes, manté el seu perfil a LinkedIn en blanc i la seva fotografia ha desaparegut de la web del col·legi on treballa.

La Direcció d'Aixa-Llaüt ha anunciat aquest dijous que ha imposat una suspensió temporal d'ocupació i sou a Polo i ha informat que el professor és «conscient de la gravetat» del fet i que ha demanat «disculpes i assumeix tota responsabilitat».

La missió dels Numeraris és adoctrinar

Malgrat la declaració pública de la direcció del centre escolar, el cert és que la ?missió? Dels membres Numeraris de l'Opus Dei és la «d'adoctrinar» en la Fe i, també, en el «fervor patriòtic».

Així ho explica el fundador de l'Opus Dei, Josemaría Escrivá de Balaguer, en el capítol 'Llamamiento' del seu llibre més conegut, 'Camino':

904. «Anau, predicau l'Evangeli... Jo estaré amb vosaltres... Això ha va dir Jesús... i t'ho ha dit a tu.»

905. «El fervor patriòtic –laudable- porta a molts homes a fer de la seva vida un 'servei', 'una milícia'. No oblidis que Crist té també 'milícies' i gent triada al seu 'servei'».

Què són els Numeraris?

Segons explica la web de l'Opus Dei, «Es diuen Numeraris (o Numeràries) aquells fidels que, en celibat apostòlic, tenen una màxima disponibilitat personal per a les tasques apostòliques peculiars de la Prelatura; poden residir en la seu dels Centres de la Prelatura, per a ocupar-se d'aquestes tasques apostòliques i de la formació dels altres membres del Opus Dei.»

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Ariany, fa mes de 4 anys

Gràcies, mallorquí des pla, ja m, emblanquinaren bé, téns raó, sent menor D, edat, però ara lo que més estim en el món és la llibertat.
A aquest "claro guapi" repetesc, això ho puc dir des de aquestes pàgines, o desde unes altres, m, és ben igual, o en directe, o a la TV. Si he escrit aquí és per que aquest diari defensa la nostra llengua i cultura, i els drets humans.

Valoració:6menosmas
Per O no?, fa mes de 4 anys

El professor es carrega el mort. Però hi ha més gent amb més responsabilitat implicada i que propicia fets com aquest. Els polítics no en són una excepció.
Haurien de tancar l´escola.

Valoració:8menosmas
Per Sebastià, fa mes de 4 anys

Vegeu quina diferencia:
El Sant Pare Joan XXIII
Canonització 27 d'abril de 2014 , Roma nomenat per el papa Francesc
José Maria Escrivá de Balaguer (fet Sant)
Canonització 6 d'octubre de 2002 , Roma nomenat per Joan Pau II
Quina és la diferencia humana de cada ú d'ells? ABISMAL
Per què la diferencia en fer-los Sant tant aviat i tant tard, més encara atenent la data de defunció??
PODEROSO carnicero es don DINERO.

Valoració:2menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 4 anys

Que se hable de adoctrinamiento y fundamentalismo desde estas páginas me parece un chiste.
Y malo.

Valoració:-16menosmas
Per Per cert, fa mes de 4 anys

S'han assebentat, de l'assassinat d'un polític alemany del partit CDC, que és el partit d'Angela Mérkel?
I resulta que el culpable confés és un neonazi. El mòvil del crim, és que aquest polític estava molt sensibilitzat amb el drama dels refugiats.
És que me pareix que cap televisió, tret de la TV3, ni cap diari dels d'aqui, diu res, malgrat la víctima sigui d'un partit equivalent alemany del PP.

Valoració:6menosmas
Per P, fa mes de 4 anys

Tenim a un numerari del opus a una e scola de l opus on es fa la salutacio feixista. Realment sorpren a cualqu? O es que fins,ara no conexiem la simpatia de l ordre per el feixisme.

Valoració:24menosmas
Per P, fa mes de 4 anys

Tenim a un numerari del opus a una e scola de l opus on es fa la salutacio feixista. Realment sorpren a cualqu? O es que fins,ara no conexiem la simpatia de l ordre per el feixisme.

Valoració:7menosmas
Per jbm, fa mes de 4 anys

"Si l'evangeli és vera, l'Opus és mentida, perque si l'Opus fos vera l'evangeli seria mentida" (sa frase aquesta no és inventada meua, però l'he copiada perque m'ha agradat)

Valoració:10menosmas
Per mallorquí des plá, fa mes de 4 anys

@ Ariany, el teu testimoni és molt important, perque ho has vist i ho has viscut, i a tú no te poden emblanquinar.
Jo només vull afegir al que diu Ariany, que si feis un poc de recerca de l'Opus Dey trobareu moltes cosas que vos faran veure el que és aquesta cofradia, comunitat, secta com li volgueu dir, i teniu en conte que tenen ramificacions per tot arreu, en Jaumet Matas i el PP mos varen deixar una bona panyora dins el Parc Bit, i no és el primer pic que li esclaten ses vergonyes, i el que queda.

Valoració:15menosmas
Per Ariany, fa mes de 4 anys

A principis dels anys 80, amb 14 anys i mig vaig tenir la desgràcia de ser captat per aquesta gent al centro universitari Avenida, situat a l, avda. Argentina de Ciutat. No tan sols m, adoctrinaren de tal manera que encara em queden seqüeles i complexes que he hagut de tractar amb professionals de Salut mental, també ens posaven el cilici, una corretja de fil de ferro que t, estrenyaves a les cuixes, i ens feien pegar_mos al cul amb unes disciplines, un petit fuet de corda de cànyam. Record que hi havia joves D, ultradreta, del partit nazi "Cedade", ens prohibien tractar amb al.lotes, de fet allà no N, hi havia, només les al. lotes que feien net, el dinar, etc que eren invisibles. "Vaig aconseguir sortir D, allà als 16 anys, i em perseguir en més D, un any perquè tornàs, o si no me N, aniria a l, infern. Opus es igual a repressió, mentides, por, adoctrinament, servilisme,... Tot al servei del poder i dels diners. Els nins i nines dels col. legis de l, opus em fan molta pena i compassió. Una democràcia no hauria de permetre que això passàs. Si el m meu testimoni ha de servir de res, poden contactar amb mi i puc relatar tot això i més en persona allà on sigui.

Valoració:31menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente