cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.31°

El Consell Escolar de les Balears rebutja la recentralització de les competències educatives per part de l'Estat

El Consell Escolar de les Illes Balears (CEIB) ha mostrat aquest dimecres el seu rebuig davant la possibilitat que l'Estat recuperi competències educatives que actualment tenen les autonomies, tal i com va proposar Unió Obrera Balear (UOB).

Així ho han informat mitjançant un comunicat en el qual afirmen que la recentralització de competències educatives «suposaria tornar al model educatiu centralitzat previ a la Constitució espanyola i l'Estatut d'Autonomia de les Balears».

En aquest sentit, des del CEIB han detallat que el Ple de l'organisme ha aprovat una resolució en la qual l'organisme es posiciona «en contra de les declaracions realitzades per alguns líders polítics anunciant la intenció de l'Estat de recuperar competències autonòmiques en matèria educativa».

Així, el CEIB ha reiterat la seva posició «a favor de mantenir i reforçar el model competencial actual».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Això mai, fa mes de 5 anys

Recentralitzar les competències és una aberració anticonstitucional.
Els que pretenen aquesta energumenada, son els enemics del nostre poble, de la nostra cultura i de la nostra llengua, però també son els pitjors enemics de la Espanya per la que diuen que matarien, perque volen robar li la seva riquesa cultural. I no voler que sigui l' estat plurinacional, pluricultural i plurilingüe, és ser un mal espanyol.

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente