muy nuboso
  • Màx: 11.14°
  • Mín: 7.77°
11°

El grup d'atacants nazis estava liderat per Mateu Marimon Roman

155151

El grup de nazis violents que ha irromput al concert de la Diada de Mallorca, organitzat per Arran, aquest divendres nit i que ha agredit diversos al·lots i al·lotes, estava format per militants d'ultradreta, alguns dels quals són membres de la penya 'Ultras Mallorca' (seguidors del Mallorca de futbol).

Un dels individus que ha dirigit l'atac és Mateu Marimon Roman, membre dels 'Ultras Mallorca' i treballa per a una empresa que s'encarrega de la seguretat de discoteques (Sabotage, Es Gremi...)

Marimon Roman, nascut el 1991 i de 2 metres d'alçada, és molt violent i ja va participar en l'assalt al casal Voltor Negre, l'octubre de 2014.

Mateu Marimon Roman és amic íntim d'alguns del militants nazis més violents i perillosos, que durant els anys noranta varen participar en agressions i pallisses a militants d'esquerres, llibertaris i independentistes.

Cal recordar que l'atac es produeix hores després que Actua-Vox i 'Foro Baleares' animassin a boicotejar els actes de la Diada de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Llesca, fa mes de 5 anys

que raro que se digui mateu i no mateo,,, amb lo fatxota que és....

Valoració:0menosmas
Per antianónimo, fa mes de 5 anys

I la pensión de mierda quien la dá ?? el grupo constitucionalista o los indepes,i progresistas ?? a cagar a la má.

Valoració:-14menosmas
Per Bravo, fa mes de 5 anys

Lo tiene a huevo para crujiros con una querella.
Menudos fenómenos.

Valoració:-13menosmas
Per Carles, fa mes de 5 anys

Després hi haurà desgracies i els responsables sireu vosaltres, no se com vos a passat per es caperrot publicar les seves dades personals, però estéis fatal...

Valoració:-12menosmas
Per Joan, fa mes de 5 anys

La verdad es que la publicación del nombre sirve para que le podamos denunciar por otras fechorías que ha hecho precisamente desde alguno de sus puestos de trabajo. Yo siempre había querido saber su nombre.

Valoració:14menosmas
Per T. Salas, fa mes de 5 anys

Amb quina facilitat se'l qualifica de nazi per part des catalanistes... Toys es que no pensam com voltros som nazis o fatxes. Quines ganes d'eleccions ja per mandar a tots aquests politics a catalunya

Valoració:-39menosmas
Per Anónimo, fa mes de 5 anys

Los que incitáis a la violencia publicando su foto nombre y apellido sois vosotros , que pretendéis ? Haciendo esto que la gente por la calle le diga de todo que pierda su trabajo y pierda todo ? No os preocupéis que saldrán pruebas seguramente de que sois una panda de mentiosos y esto irá todo al juzgado obviamente , Tanta mierda de independentismo o de derechas , mientras Mucha gente se muere de hambre en Mallorca , hacer fiestas para eso para apoyar a nuestros mayores que tienen una pensión de mierda o para familias que desahucian aquí en Mallorca y dejar de independentismo o de ultraderechismos, que dais todos mucha pena y mucho asco

Valoració:-37menosmas
Per margalida, fa mes de 5 anys

Idò jo conec la seva exdona. Gratau per aquí i voreu quin fenomeno

Valoració:50menosmas
Per pau, fa mes de 5 anys

Jo sé més coses. vos les enviï per mail

Valoració:37menosmas
Per Josep, fa mes de 5 anys

Teneis algun dato mas sobre el??? Os ha faltado publicar su dni...

Valoració:-85menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente