algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.91°
15°

Els Antiautopista diuen que Ensenyat, Garrido i Jurado són el mateix que Matas i Munar

Una vintena d'integrants de la Plataforma Antiautopista han fet aquest divendres horabaixa una protesta pel centre de Palma per protestar contra la construcció de l'autopista entre Llucmajor i Campos.

Els activistes duien caretes de Miquel Ensenyat, president del Consell; de la consellera socialista de Territori, Mercedes Garrido i del vicepresident de Podem, Jesús Jurado. Al costat d'aquests, altres activistes duien les caretes dels expresidents Matas i Munar. S'han passejat pel centre de Palma amb la finalitat d'animar els vianants a participar en la marxa reivindicativa contra el projecte d'autopista que impulsa el Consell i que tendrà lloc el proper dia 23 de desembre. La marxa sortirà de Campos el diumenge dia 23 a partir de les 10.30 hores per culminar l'acte reivindicatiu a Llucmajor.

Els autiautopista han explicat que els dirigents de l'actual Consell «tenen el mateix model de macrocarreteres que varen desenvolupar en els seus temps Jaume Matas i Maria Antònia Munar».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan, fa mes de 5 anys

Deixau-vos de "coionades"....PSOE, MÉS, PP, C's o VOX, no son el mateix. Sinó, imaginau com serien els propers quatre anys amb cada un d'aquests partits.
Penseu, i quan sigui el moment voteu......

Valoració:-2menosmas
Per guillem, fa mes de 5 anys

Cal separar els fets de les persones. Per una bona obra, una persona de dretes no torna d'esquerres i el mateix a l'enrrevés.

Valoració:0menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 5 anys

Però què estàs dient? I totes ses mobilitzacions des sector educatiu en contra d'en Bauzán que feren perdre an el PP fins a 15 diputats? I ses manifestacions des 29 de setembre? Quan es destrossa es territori és igual si es qui ho promouen ho fan en nom d'una ideologia de dretes o d'una d'esquerres, ses persones han de ser jutjades pes seus fets. I destruir es territori en nom des progressisme fa molt de mal an es país, no perquè sa gent deixi de votar ses esquerres (?) sinó perquè es perden referents cap a una societat mellor, que sa gent no veu a qui pot votar

Valoració:0menosmas
Per Cap ferrerico, fa mes de 5 anys

Aquesta vintena té poca memòria.
Matas= autopista Palma - Llucmajor.
Que mirin si és el mateix.
Ells sí que sempre sóns els mateixos.

Valoració:0menosmas
Per Uroooooo!, fa mes de 5 anys

Amb aquestes alçades de coa i tirant pedres damunt les pròpies teulades (encara que també dubto que siguin les pròpies per tots els que protesten) no ens estranyem, si la dreta guanya les properes eleccions, perque la campanya de desprestigi que li han fet els ecologistes al Pacte, mai han tingut "dellons" de fer la al PP.

Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente