nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
17°

Més de 13.000 professors de l'ensenyament públic podran votar aquest dimarts a les eleccions sindicals

Un total de 13.147 professors de l'ensenyament públic podran votar aquest dimarts entre les 13.00 hores i les 18.00 hores a les eleccions sindicals docents per escollir les Juntes de Personal Docent no universitari de Mallorca, de Menorca i d'Eivissa i Formentera.

La Conselleria d'Educació i Universitat, ha informat que les Juntes de Personal Docent no Universitari estan integrades pels delegats sindicals escollits a través d'aquestes eleccions i, així mateix, els sindicats que aconsegueixin el 10 per cent en totes les Illes formaran part de la Mesa Sectorial d'Educació.

El cens electoral està dividit en 9.771 professors a Mallorca, 1.354 a Menorca i 2.022 a Eivissa i Formentera i, pel que fa al nombre de meses electorals, es preveuen un total de 84 distribuïdes en 62 a Mallorca, 9 a Menorca i 13 a Eivissa i Formentera.

En aquesta línia, en total hi haurà 362 interventors i 300 apoderats en totes les Illes i l'operatiu de coordinació de les eleccions estarà ubicat a la Direcció General de Personal Docent. Així mateix, es preveu poder oferir informació sobre participació i resultats a partir de les 20 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.