algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
13°

La UOB es ratifica en l’acusació contra l'STEI

153819

Davant el comunicat de l’STEI en què demana a la UOB que retiri l’acusació de «pressionar» persones que han acceptat formar part de la candidatura a Menorca perquè hi renunciïn, la UOB no la retira, entre d’altres raons «perquè el propi comunicat de l’STEI reconeix que activistes seus s’han dedicat a presentar-se als llocs de feina i cercar els treballadors, un per un i amb el full de renúncia per emplenar, que apareixen en les llistes provisionals per dir-los que tenen el dret a renunciar a la candidatura o candidatures de les llistes de les que formen part».

«Qualsevol treballador té tot el dret del món d’escollir en llibertat i sense pressions si li fa il·lusió anar en una candidatura o no; si vol votar o no vol votar; té dret a canviar de vot i a decidir sense cap mena de pressió si vol fer un vot de càstig o de suport sense que ningú no li vagi fer els comptes», ha remarcat la UOB.

A més, han dit, referint-se a l'STEI: «En lloc d’encalçar i pressionar la gent perquè se’n va, el que s’haurien de fer és respectar-la i demanar-se honestament perquè durant les últimes eleccions han anat perdent suport darrere suport».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Prioritats, fa mes de 5 anys

Després de quatre anys de no haver fet res, ara els de UOB estan més preocupats en eliminar la competència que no en presentar propostes. Tota la vida han fet lo mateix aquests del barco de rekilla.

Valoració:3menosmas
Per Na Cirereta, fa mes de 5 anys

Mem... els d'ANPE no podrien dur una caixa de pilotes antiestrés a la seu de la UOB??? I coques de patata!!! Que mengin i se calmin un poc. Mem si els hi fuig la malsofridura.

Valoració:6menosmas
Per pere, fa mes de 5 anys

Aquets només veuen bubotes per tot arreu. Que és pot esperar d'un sindicat que sistemàticament, amb excuses banals, s'aixeca de les meses de negociacions per no haver-se de comprometre en les negociacions.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente