algo de nubes
  • Màx: 11.92°
  • Mín: 7.77°
11°

Cessat el cap superior de la Policia espanyola a les Balears, Antonio Jarabo

El Ministeri d'Interior ha anunciat aquest dimarts el cessament del cap superior de la Policia espanyola a les Balears, Antonio Jarabo de la Peña.

El Ministeri ha comunicat el cessament en una nota de premsa en la qual també informa de la destitució del cap superior de Policia a Navarra, Daniel Rodríguez López, després de sortir a la llum que va abocar insults contra polítics d'esquerres a través d'un compte anònim a Twitter.

A més, el ministre d'Interior, Fernando Grande-Marlaska, ha nomenat a Eugenio Pereiro Blanco com a nou comissari general d'Informació i Juan Enrique Taborda López com a nou comissari general d'Estrangeria i Fronteres. D'aquesta manera Pereiro Blanc substitueix el cap d'Informació de la Policia, Germán Castiñeira.

Insults a les xarxes
Després de la polèmica generada pels insults a les xarxes de Rodríguez López a través d'un compte anònim, fonts d'Interior han informat a Europa Press que aquest havia presentat la seva dimissió abans que li comuniquessin oficialment el seu cessament.

La batlessa de Barcelona, ​​Ada Colau; el secretari general de Podemos a Madrid, José Julio Rodríguez, el PNB, el diputat d'ERC al Congrés Gabriel Rufián o la presidenta de Navarra, Uxue Barkos, són objecte de les desqualificacions del fins ara cap superior de Policia a Navarra.

Per la seva banda, Castiñeira era el comissari d'Informació i, per tant, fins al moment màxim responsable de la lluita antiterrorista. Va ser nomenat per l'exministre del PP Juan Ignacio Zoido.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.