cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.68°

[VÍDEO] Ataquen i llancen ous a un casa de Palma que té llaços grocs al balcó

Una veïnada de Palma ha denunciat a dBalears que el seu pis ha patit un atac vandàlic amb llançament d'ous inclòs.

L'atac va ser descobert aquest diumenge vespre, quan els propietaris del pis, en retornar a casa, trobaren parets i vidres del balcó plens de líquids viscosos, probablement productes del llançament de diversos ous cap a l'habitatge.

Sembla que l'atac podria tenir motivacions polítiques, ja que al balcó atacat hi llueixen diversos llaços grocs, símbols de la demanda de llibertat. Si això es confirma, els autors dels fets podrien ser acusats d'un delicte d'odi. De moment, la víctima presentarà una denúncia als jutjats en les properes hores.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per el poble mana, fa mes de 5 anys

Posar o dur un llaç groc, segons Casado i el Primo de Rivera, és un insult a la democrácia, (tenen més morro que un talp formiguer).
Totes les porqueries i violèncias que fan ells, junt amb els de vox, son actes de bona educació democràtica i exemples patriòtics, a la merda la transició faxista espanyola.Fan vergonya a l'Europa demócrata, i el Quixot del Bordell, ataca els "consolats gegants " que son els molins de Flandes infiltrats,amés en pla macarra de Bordell, "Váyase sr. Bordell, Shame of Europa".

Valoració:10menosmas
Per Sebastià, fa mes de 5 anys

De fora vindràn que de casa ens treuràn... si ho consentim, és clar.

Valoració:14menosmas
Per professor d'institut públic, fa mes de 5 anys

Quanta xenofòbia i feixisme junts a mans dels defensors de la unitat d'Espanya

Valoració:21menosmas
Per ARRUIX!, fa mes de 5 anys

Gentola que no sap que s'han de respectar les cases dels damés. Ni això els ensenyaren a ca seva, a aquests desgraciats!

Valoració:20menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente