nubes dispersas
  • Màx: 16.42°
  • Mín: 12.28°
15°

Javier Negre responsabilitza Armengol dels morts per la política lingüística del Govern

Aquest dijous s'ha produït un nou cas de catalanofòbia, aquesta vegada, emperò, ha estat arran de la desgràcia produïda per les inundacions que han tengut lloc a la zona del Llevant de Mallorca.

El col·laborador del programa d'Ana Rosa al canal Tele 5, Javier Negre, conegut per la seva ideologia d'extrema dreta, ha carregat contra Francina Armengol per la política lingüística del Govern. Concretament, Negre ha afirmat que no hi hagués hagut tantes víctimes mortals si la presidenta no hagués destinat «tants de doblers a perseguir els funcionaris que no parlen català, i els hagués destinat a fer net els torrents, el nombre de morts no seria tan alt».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Pere, fa mes de 5 anys

Recordar al sr. Joan que un individu que utilitza un mitjá d´abast nacional per treure les fotos i noms i llinatges de mestres catalans acusant-los d ´adoctrinament o que utilitza les víctimes de la tragedia de Sant Llorenç per fer sentir-se culpables als illencs que defensen la seva llengua está bastant més lluny del que es pot considerar llibertat d´expressiò. En tot cas, queda exposat a la llibertat d´expressiò dels que pensen que és un pobre desgraciat. Faltaría mes.

Valoració:2menosmas
Per Joan, fa mes de 5 anys

La libertad de expresion la utilizan cuando les conviene,

Valoració:1menosmas
Per Joan, fa mes de 5 anys

Les recuerdo a muchos comentaristas que existe la LIBERTAD DE EXPRESIÓN,si no piensan como ellos ya son bichos raros ....es ser hipocresía,

Valoració:-7menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 5 anys

Si na Quintana, que és banderera contra es procés independentista català, el manté en es programa, és que és com ell

Valoració:17menosmas
Per vicent, fa mes de 5 anys

I si els diners furtat pels seus corruptes s´haguesses gastat en millorar les infraestructures hidráuliques, Mallorca no tindría inundacions

Valoració:13menosmas
Per Carmen, fa mes de 5 anys

TSF en fa tant d'oi com a tú. Però aquestes frases "vergonya de país", dins aquest context, contribueixin a generar odi. Aquest capullo i molts periodistes fan molt de mal, en els dos sentits. Un país, és més que aquesta guarda d'impresentables.

Valoració:12menosmas
Per Barrufet, fa mes de 5 anys

.Es de agrair el gran nivel intelectual que mostra aquest periodista de la mateixa escola que el Indra i áltres i que junt amb l´Aina Aguiló no son més que una fábrica d´independentistas,- ¿Com es pot aprofitar una desgracia com la que ha petit Mallorca barretxant pel mig el tema del catalá ?.- Aquets personatges son "bazofia pura".
-Ah i perdó per haber dit Aina en llog de Ana que supós que l´hi deu agradar més a la tal Aguiló, (no sigui que algú l´acusi de estár adoctrinada per el catalanisme)

Valoració:14menosmas
Per A, fa mes de 5 anys

Si hi ha qualque culpable, no és ni Armengol ni.és la llengua catalana, sinó que serien els constructors que no respecten el terreny i els polítics.municipals que van anar requalificant terrenys innundables com urbans, sense escoltar les recomanacions dels tecnics. I en aquest punt hi estan d'acord tots els geòlegs i meteoròlegs, tant si parlen Català com si son moningües del Castellá.
I aqu aquest cognom, pareix de per aquí, pel que hauriem d'investigar a on li han rentat el cervell.

Valoració:11menosmas
Per O no?, fa mes de 5 anys

Ja, ja, ja... És l´estupidesa cristal·litzada!
De tot hi ha d´haver, a la vinya del Senyor. Però si la seva mare hagués patit un avortament... quin gran favor a la resta de la humanitat!

Valoració:3menosmas
Per Paula, fa mes de 5 anys

Javier Negre és, senzillament, una mala persona. No hi ha qualificatiu més adequat per a ell. Mala persona. Del tot.

Valoració:14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente