algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
14°

El Pi, Más Eivissa i Alternativa Insular formen una coalició per concórrer a les eleccions

Les formacions El PI, Más Eivissa i Alternativa Insular han establert una coalició preelectoral per concórrer a les eleccions autonòmiques i municipals de 2019. Les tres agrupacions es presentaran sota el nom de 'Proposta per Eivissa' i presentaran llistes conjuntes al Parlament, al Consell i a tots els ajuntaments d'Eivissa.

Segons han explicat representants d'aquests partits, es treballa ara en la redacció d'un programa conjunt que «doni resposta» als problemes i preocupacions dels residents a Eivissa, pensant «només en els interessos d'Eivissa i sense cap dependència, com la que tenen els partits amb direccions nacionals a Madrid».

L'objectiu, han dit, és «defensar des d'Eivissa i per a Eivissa polítiques realistes i possibles que aportin solucions als problemes sense solució que sofreix l'illa des de fa temps». 'Proposta per Eivissa' tendrà com a eix principal garantir una sanitat i serveis socials «dignes», la defensa del món rural i la petita i mitja empresa, així com la reivindicació d'un pla de xoc en matèria hidràulica que solucioni els problemes de depuració, emissaris i canonades.

Els tres partits que conformen la coalició tenen ara representació als diversos ajuntaments d'Eivissa i així, PI té tres regidors a Sant Antoni; Más un a Sant Joan i Alternativa, dues a Sant Josep. L'objectiu, segons han manifestat, és incrementar aquesta presència i traslladar-la al Consell i al Parlament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 5 anys

Hi ha en Vicent Torres, de Ca'n Jordi, que no em sembla un senyor molt presentable. No l'he vist en persona però en es seus escrits a sa premsa se'l veu bastant grosser. I, per cert, cap des presents eivissencs escriu mai en català

Valoració:6menosmas
Per M, fa mes de 5 anys

Una proposta de centre dreta sense extremismes, ni aporellismes, ni programes econòmics neolliberals.
Esta bé.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente