nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

La UOB dóna suport als docents de l'IES Sa Colomina davant els atacs de l'extrema dreta

La Unió Obrera Balear, Sectorial d'Ensenyament, manifesta el seu suport als docents de l'IES Sa Colomina «davant la persecució de què són objecte per part del grupuscle neofeixista "Actúa Baleares" i la caverna mediàtica madrilenya, pel simple fet que l'agenda del centre cita una notícia del diari La Vanguardia referent a un debat sobre la autodeterminació de Catalunya que es va fer a 400 instituts dels Estats Units, i una reflexió en forma de pregunta sobre la llibertat d'expressió i la repressió policial i judicial».

«Una vegada més ens trobam com l'extrema dreta espanyolista persegueix i amenaça docents i centres educatius perquè fomenten l'esperit crític i els valors democràtics, com en el cas de l'IES El Palau, una tasca fonamental de la professió educativa i que fins i tot l'actual legislació estatal ens insta a dur a terme. Recordam que els Consells Escolars de les Illes Balears i de Mallorca ja han denunciat les campanyes de desprestigi de la ultradreta espanyola contra la comunitat educativa», han explicat.

La UOB ha anunciat que ofereix tot el seu suport sindical als docents de l'IES Sa Colomina i «renovam la nostra crida a no deixar-se intimidar per les amenaces de supremacistes i antidemòcrates».

Suport de la consellera Fanny Tur 

Per la seva banda, la consellera de Cultura Fanny Tur també ha mostrat el seu suport als docents de l?IES Sa Colomina. «Quan la ignorància es fa ideologia. Tot el suport a la comunitat educativa de l'IES sa Colomina i a tots els docents que des de fa massa temps pateixen l'estultícia d'alguns». Així s?ha expressat la seva consellera a través del seu perfil de Twitter.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per marbosch, fa mes de 5 anys

UNA PETICIÓ JA!!!
Deixau en J. Campos, ni l'anomeneu, si el trobau pel carrer donau-li l'esquena, ignorau-lo. Aquests personantges s'alimentes i viuen precisament dels que li donen bolla. El nostre despreci, en forma absoluta de sileci, és el millor mal que li podeu fer.

Valoració:5menosmas
Per Té com a molt de trmps, fa mes de 5 anys

I aquest indivudu que se passa el dia escorcollant la via dels altres, no fa feina?

Valoració:7menosmas
Per Jordi, fa mes de 5 anys

Tot el suport als docents de l'IES Sa Colomina! Sóc en Jordi Urgell, l'editor d'edicions AT, jo mateix vaig escriure els continguts en qüestió, adjunto el comunicat que vam fer ahir: https://agendadelaterra.cat/comunicat-en-relacio-a-la-denuncia-de-lextrema-dreta-eivissenca-a-lies-sa-colomina/


La veritat –els fets– una vegada delatada, esdevé consciència, i una consciència desperta sempre revertirà en acció o, si més no, en remordiment.
Joan Fuster

Valoració:10menosmas
Per tt, fa mes de 5 anys

campos asensi,si,si al principat,i a la resta de catalunya.El país temporalment ocupat per el teu.

Valoració:6menosmas
Per Gabriel, fa mes de 5 anys

Crec que el tema de Catalunya i de la persecució dels drets democràtics en ple segle XXI a Espanya, s'ha tractat a molts més centres dels que es pensen aquests partidaris de l'extrema dreta. Sóc professor, faig feina a un institut i veig com els alumnes volen parlar, opinar i dir la seva sobre aquests casos i molts d'altres com els d'en Valtonyc. Són ells mateixos que treuen el tema. No comentaré cap a on versen la majoria d'opinions dels joves de les Baalears ja que a certs col·lectius que empresonen la llibertat de pensament agafarien un bon mal de panxa.

Valoració:20menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente