algo de nubes
  • Màx: 18.48°
  • Mín: 13.93°
18°

La cooperativa d'habitatge de propietat col·lectiva, La Borda, es presenta a Can Alcover

Aquest divendres, 14 de setembre, a les 19:30 a Can Alcover, al carrer de Sant Alonso, 24 es farà una xerrada, a càrrec de Joan Miquel Gual, sobre la cooperativa d'habitatge de propietat col·lectiva, La Borda.

És la primera vegada que aquest projecte es presenta a Palma, i l'objectiu és que serveixi per poder generar un debat amb persones i organitzacions vinculades a les lluites pel dret a l'habitatge i el dret a la ciutat.

«La Borda, a banda de ser l'edifici de fusta més alt de l'estat espanyol, és una cooperativa d'habitatge de propietat col·lectiva, feminista, assequible econòmicament i blindada a l'especulació. La construcció de l'edifici, ubicat en el recinte de l'espai veïnal Can Batlló, ha estat finançada sense recórrer a entitats bancàries, a partir d'aportacions de les i els membres, entitats d'economia solidària i crèdits de finances ètiques, particularment de COOP57» explica Gual.

En una situació «d'emergència habitacional» en què els preus de lloguer han arribat a màxims històrics, «noves formes de viure i entendre el dret a l'habitatge i a la ciutat s'obren pas, des de l'autogestió i la cooperació social».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.