cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
21°

ENAIRE: «La informació per sobrevolar espais protegits l'ofereix el Ministeri espanyol»

El gestor de navegació aèria ENAIRE ha respost aquest dimarts al GOB que està obert a millorar la informació aeronàutica que ofereixen sobre espais naturals protegits de Mallorca, si bé ha recordat que la que actualment disposa és l'aportada pel Ministeri espanyol d'Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi ambient (Mapama).

Després que l'entitat ecologista hagi censurat que helicòpters i drons hagin sobrevolat per zones protegides de l'Illa i que hagi reclamat al Govern que intenti que ENAIRE «informi adequadament als pilots d'aeronaus i drons sobre les limitacions de vol», fonts d'ENAIRE han assegurat que en l'aplicació sobre drons s'ha d'activar el filtre 'Espais naturals protegits' per veure els mapes amb la informació requerida.

Segons han assegurat, en l'aplicació, «si s'activa el filtre adequat», apareixen els espais protegits. A més, han reiterat que aquesta informació és subministrada pel Mapama i s'han mostrat «oberts a millorar», ja que «aquestes aplicacions estan en constant renovació», han dit.

«ENAIRE està en permanent procés de millora de la informació que apareix en la seva aplicació i, per descomptat, està obert a incorporar noves fonts que, a més de la del Ministeri, puguin precisar més la informació», han posat assenyalat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.