algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Prohibeixen un concert d’Ebri Knight i Herba Negra a València per «motius polítics»

Els grups de música Ebri Knight i Herba Negra han emès un comunicat en què expliquen que la gerència de la Sala Amstel Art de València ha censurat el concert que havien d’oferir aquest dissabte al vespre per «motius polítics i ideològics». 

Així ho han denunciat en un comunicat explicant que el concert estava programat des de feia mesos, amb el «procediment adequat». No obstant això, remarquen: «Dos dies abans del concert, la gerència de la sala ens va exigir el compromís de no manifestar cap missatge polític ni religiós durant el concert, ni tampoc vendre cap material amb continguts d'aquest tipus».

«Unes hores després d'aquesta exigència, i de dir que no li agradava Ebri Knight després de consultar les xarxes socials del grup, la gerència ens va comunicar que cancel·lava el concert», expliquen.

Finalment, els grups denuncien que es tracta d'un «clar atac a la llibertat d'expressió i als drets fonamentals». I han remarcat que en els propers dies estudiaran «la via per emprendre accions legals contra aquest atac d'odi i de discriminació».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pobleret, fa mes de 5 anys

Quin pais més lliure i demòcrata!! Tot el món li te enveja! I es que" zemo lo mejore". Que viva!. Oi i més oi elevat a l' enessima potència

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente