algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

'Mos Movem' fracassa també a Eivissa

Una cinquantena de persones s'han concentrat aquest dissabte en el passeig Vara de Rei d'Eivissa per participar en la protesta de la plataforma de 'Mos Movem' contra el decret del català en la Sanitat.

El col·lectiu que lluita contra la llengua pròpia de les Balears suma així un nou fracàs en la seva croada contra els drets de les persones que volen usar el català a la Sanitat pública.

'Mos Movem' també ha defensat els interessos dels opositors d'altres comunitats en contra dels que resideixen a les Balears: «Aquest decret és discriminatori i excloent. Atempta contra la llibertat de moviment i residència dels treballadors», han dit, assegurant que molts professionals «renunciaran» a venir a les Balears a treballar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xec, fa mes de 5 anys

Tranquils que ja diran ells (amb sa inestimable ajuda de molts mitjans, inclòs ib3) que eren milers. Ja ho van fer a Menorca, on els van quadriplicar com si res, simplement perquè els organitzadors els van donar una xifra i ells no contrasten res.

Valoració:1menosmas
Per Marxem i ho saps !!, fa mes de 5 anys

Veig que el “ torero-bombero” ha sortit una altre vegada de la cova per tornar a deixar anar la seva fòbia cap a la nostre llengua. Ja m’ agradaria veure’t parlant en suec amb un metge de Finlàndia !

Valoració:3menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 5 anys

Fixau-vos que sa pancarta en català comença amb "Ets idiomes", és a dir, volent usar s'article salat per a diferenciar-se de Catalunya, d'acord, només que a ses Pitiüses no es diu "ets idiomes" sinó "es idiomes" (i "es animals", "es al·lots", "es hòmens"...). Fins a quin punt sa manifestació venia dissenyada des de fora i amb ignorància!
Per cert, es senyor Joaquín Vara de Rey y Rubio va ser un general que lluità i morí a Cuba defensant sa causa des colonialisme, en aquest cas espanyol; es passeig en qüestió se'l coneix popularment com a "s'Alamera"

Valoració:7menosmas
Per manoletin, fa mes de 5 anys

No se como hemos podido sobrevivir hasta la fecha los infieles... Y yo creo que no eran ni 50, eran 5, no como el clamor de cada una de vuestras manifestaciones donde nunca hay menos de 300.000 creyentes...

Valoració:-17menosmas
Per Veritats, fa mes de 5 anys

Els eivissencs no son beneits.
I els idiomes ajuden a salvar vides.

Valoració:26menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente