cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.62°
15°

L’antiga residència d'Adolfo Suárez a Mallorca es ven ara per 13 milions d'euros

La casa que va ser utilitzada com a residència pel polític Adolfo Suárez, situada al barri de Son Vida (Mallorca), ha sortit a la venda per 13 milions d’euros. Segons ha detallat en un comunicat Engel & Völkers, empresa encarregada de comercialitzar-la, l'immoble, de 1997, compta amb 1.100 metres quadrats construïts sobre una parcel·la de 4.670 metres quadrats.

Des de la immobiliària han assegurat que les Balears «sempre va ser un de les destinacions preferides de descans d'Adolfo Suárez» i que va ser precisament a les Illes on va ser informat que seria el primer president de la democràcia.

Dimensions de la casa

L’immoble destaca pel disseny en forma hexagonal que envolta un pati interior des del qual s'accedeix a una entrada de doble altura. L’entrada dóna accés als vuit dormitoris de la residència, entre els quals es troba l'antiga suite privada de Suárez, composta per un saló, dues habitacions i dos banys. La planta principal es comunica amb porxos coberts amb menjadors i salons a l'aire lliure, així com amb la zona de piscina envoltada de jardins mediterranis. Per la seva banda, la planta inferior es distribueix en diverses ales que integren les diferents sales, biblioteca, menjador, cuina, apartament de servei i dos garatges.

A causa de l'agreujament de la malaltia de la seva dona, Suárez va vendre la propietat l'any 2000. El comprador va renovar completament la casa que, posteriorment, va ser venuda a l'actual propietari.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.