nubes dispersas
  • Màx: 17.58°
  • Mín: 8.69°
17°

La gerència dels Serveis Ferroviaris de Mallorca prohibeix dur el llaç groc

Segons una carta a la qual ha tengut accés aquest diari, el gerent dels Serveis Ferroviaris de Mallorca, Mateu Capellà, ha emès una missiva per a informar els treballadors que no poden lluir llaços grocs de suport als presos polítics catalans.

A la carta, s'amenaça amb accions disciplinàries als treballadors que no atenguin la instrucció que diu, literalment, «les simbologies tipus llaços, plaques... no formen part de la uniformitat reglamentària i obligatòria de l'empresa».

Cal recordar que aquest mateix Govern és qui va derogar, al 2015, la Llei de Símbols aprovada únicament pel PP de José Ramón Bauzà.

A hores d'ara, han començat a sortir veus que denuncien el cas com l'Assemblea Sobiranista de Mallorca:

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per manoletin, fa mes de 6 anys

Este tipo de noticias en este digital hay que contrastarlas con otros medios ya que normalmente son gasolina para los adeptos a su ideología.

Valoració:0menosmas
Per Tenyim de groc el tren, fa mes de 6 anys

Ah!
Els àrabs tenen un grau més que els mallorquins!
Que els usuaris, el portin!

Valoració:-3menosmas
Per Un altre del tren, fa mes de 6 anys

Aquest treballador, si fos valent i tinguès vergonya, hauria anat a fer feina correctament vestit, net i pentinat, amb un llacet groc i, possiblement l'únic problema que haguès tengut fos una discussió amb algun company o la mala mirada d'algun viatger gonella.
Penseu que la Direcció perd el temps perseguint llaços de colors?
Quin patetisme!

Valoració:-9menosmas
Per pep, fa mes de 6 anys

A "un del tren" i a "toni": si no està prohibit dur el llaç groc i el gerent només es referia a l'obligació de l'uniforme corresponent, per què la carta diu que està prohibit dur el llaç i s'amenaça el treballador amb expedientar-lo?

Valoració:0menosmas
Per M, fa mes de 6 anys

Si un jutge de Lo Social va fallar a favor d'una treballadora, en la seva demanda de portar el vel islàmic amb el seu uniforme de treball, aquest altre cas, per la seva similitut, podria amparar-se amb la jurisprudència que hauria sentat el cas de la senyora musulmana, en el cas de que es vomgués dur als tribunals.

Valoració:5menosmas
Per Un del tren, fa mes de 6 anys

En efecte, Toni, el gerent d'SFM, i tot l'equip de direcció de la empresa al·lucina, amb aquesta notícia sobre un fet provocat per un treballador que va acudir en xandall al seu lloc de feina de cara al públic.

Valoració:4menosmas
Per Toni, fa mes de 6 anys

M'encanta com es manipulen les notícies.Es una carta dirigida a in treballador en concret. Supos que es una carta d'advertiment perque dugui la uniformitat corresponent, ja que deu venir a la feina com li dona la gana. Despres i com a manera secundària es recorda que no es pot dur cap tipus de llaç, sigui del color que sigui, ni res que manifesti cap ideologia del propi treballador.
El gerent de SFM deu al.lucinar amb aquesta notícia.

Valoració:4menosmas
Per Això és periodisme?, fa mes de 6 anys

Censors!

Valoració:5menosmas
Per Toni, fa mes de 6 anys

MISERABLES!!

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente