algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
14°

Eivissa constitueix una Mesa contra l'Intrusisme per frenar la proliferació d'activitats turístiques irregulars

El president del Consell d'Eivissa, Vicent Torres, ha participat aquest dilluns en la constitució de la nova Mesa contra l'Intrusisme en el Turisme, formada per administracions públiques i representants del sector, i que té com a objectiu ser el lloc on es pugui explicar què succeeix en el seu sector o àmbit territorial, valorar solucions viables per frenar la proliferació d'activitats irregulars i establir línies d'actuació conjuntes per frenar aquest fenomen.

Segons la institució insular, la creació d'aquest òrgan és un compromís del protocol d'actuació acordat en el Consell de batles d'Eivissa del febrer passat. La Mesa està composta pel Consell, el Govern, la direcció insular de l'Administració de l'Estat espanyol, els ajuntaments i patronals, com la Federació Hotelera o Oci d'Eivissa. Sindicats i col·legis professionals d'arquitectes i enginyers participaran en pròximes reunions, segons s'ha acordat.

Torres ha desitjat que «entre tots facem un bon treball en pro de garantir que nostra principal indústria, que és el turisme, sigui modèlica». «Si bé és el Departament de Turisme del Consell qui ha de registrar les activitats turístiques, també és competència d'altres administracions atorgar els títols habilitants dins del marc de les seves competències. Aquesta coordinació és molt important a l'hora de tenir un major control sobre les activitats turístiques a l'illa», ha dit Torres.

La institució ha explicat que es crearà també un grup tècnic amb representants del Consell d'Eivissa, ajuntaments i col·legis professionals per millorar la coordinació en el control i persecució de les activitats turístiques irregulars.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.