nubes dispersas
  • Màx: 18.43°
  • Mín: 13.93°
18°

Pimeco demana al Consell que no retiri la moratòria de grans superfícies

L'associació del Petit i Mitjà Comerç de Mallorca (Pimeco) ha demanat aquest dimecres al Consell de Mallorca que no retiri la moratòria per impedir noves grans superfícies comercials mentre no estigui en vigor el Pla d'Equipaments Comercials (PECM) tot i les «pressions» de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC).

Així ho ha expressat en un comunicat en el qual sol·licita a la institució insular que es mantengui «ferma» i no retiri la moratòria, atès que actualment el PECM es troba en fase de tramitació inicial.

Pimeco ha mostrat el seu suport al Consell davant la petició de la CNMC i la possible interposició d'un recurs contenciós-administratiu, cosa que l'entitat del comerç veu com una «amenaça» a la institució insular.

«Darrere d'aquesta operació Pimeco veu la mà dels grans operadors comercials que estan fent pressió perquè se'ls permeti continuar amb la seva lliure implantació sense cap tipus de límit», ha denunciat la patronal.

El president de Pimeco, Antoni Fuster, ha criticat: «Des de Madrid es vol imposar el model comercial a Mallorca, on són necessàries mesures dràstiques per posar fi a l'escalada de consum de territori i de recursos de les grans superfícies».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.