nubes dispersas
  • Màx: 17.55°
  • Mín: 8.69°
17°

L’entorn de Cursach convoca una manifestació per demanar l’empresonament del jutge Penalva

L'entorn de Bartolomé Cursach ha informat que el pròxim dilluns, coincidint amb la seva declaració davant el jutge instructor del cas Sancus/Cursach, Manuel Penalva, s'ha organitzat una manifestació per demanar la detenció i inhabilitació d'aquest, així com la del fiscal Anticorrupció, Miguel Ángel Subiran.

Segons un missatge en cadena transmès a través d'un servei de missatgeria instantània, a més d'ells dues, també es demana que es detengui i inhabiliti als policies nacionals de blanqueig de capitals per «haver manipulat i inventat proves» dins d'aquest cas. «Per ells, s'ha detengut i ingressat a la presó a gent innocent» assenyala el missatge que també indica que el punt de trobada és en el Jutjat de Via Alemanya i que després es marxarà fins al Tribunal Superior de Justícia de les Balears (TSJIB), on s'exigirà que «es faci justícia d'una vegada per sempre».

La defensa de Cursach assegura que està «a l’espera d’esdeveniments»

Per la seva banda, la defensa de Cursach està «a l'espera d'esdeveniments» després de les informacions d'aquest divendres en les quals s'assegura que la testimoni protegit 31 ha estat «coaccionada» pel jutge i el fiscal.

Segons publica el diari local 'Última Hora', la dona ha canviat la seva versió i ha admès que parteix del que s'ha dit durant la instrucció és «fals». «En la causa hi ha moltes irregularitats, moltes mentides i veritats disfressades», ha assegurat en declaracions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ATurmeda, fa mes de 6 anys

La MÀFIA mallorquina està tan arrelada, és tan forta i va tan a l'ample que es permet la paradoxa de convocar manifestacions populars. Made in Mallorca!!!

Valoració:5menosmas
Per I tant!, fa mes de 6 anys

I que ho digui!

Valoració:2menosmas
Per vomitera, fa mes de 6 anys

Deu meu, el que fan els doblers i les drogues.

Valoració:14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente