nubes dispersas
  • Màx: 18.3°
  • Mín: 13.93°
18°

Rafel Nadal: «Catalunya no ha de prendre decisions unilaterals»

El tennista mallorquí Rafel Nadal ha assegurat aquest dimarts que, per a ell, «Catalunya és Espanya» i que, per tant, no veu «una Espanya sense Catalunya» o que no li agradaria veure-la. En declaracions als mitjans ha dit que se sent «preocupat» amb el «conflicte» i que considera que s'ha de solucionar encara que «de moment la solució és complicada o almenys no amigable» pel que espera que «les coses es redrecin».

«Em sent molt proper a Catalunya i evidentment em sent espanyol», ha dit el tennista per després afegir: «Catalunya no ha de prendre decisions unilaterals i Espanya ha de fer que Catalunya se senti volguda».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per Mallorquí de regió i català de nació, fa mes de 6 anys

Les Balears són part fonamental de la Catalunya insular i de tot Catalunya; com tothom qui n'ha estudiat un poc la història i la cultura reconeix.

Valoració:-62menosmas
Per Mallorquí, fa mes de 6 anys

Nadal no es pot ficar en aquests assumptes, però el Barça si es pot ficar en defensa de una Catalunya indepedent?
Per sort, Balears no es Catalunya, mai ho ha estat ni ho será.
No m'agrada que Nadal hagi tributat en altra comunitat (País Basc), pero almenys ho fa a Espanya i en part ens beneficiem dels impostos que hi paga. Altres politics i esportistes catalans i balears pro independencia si que han defraudat i no em vist res d'aquests impostos.

Valoració:26menosmas
Per Tomeu, fa mes de 6 anys

Es curiòs veure com aquest fatxes independentites manen callar a Nadal. Te tant dret com voltros a dir el que pensa.

Valoració:26menosmas
Per Tivasdan, fa mes de 6 anys

"Si ets confiter, fes confits". Tu juga a tennis, que d'altres assumptes no en tens ni idea.

Valoració:-20menosmas
Per Siurell Vermell, fa mes de 6 anys

RAFEL NADA , no tens de tenir en compte s'opinió d'aquesta gent catalanista , que és molt lliure de sentir-se i opinar lo que vulgui , però és tanta sa seva impotència davant nostra sa realitat social Balear que qualcunes de ses opinions a baix subscrites descriuen en aquesta gent per si sola com són, aquesta que prefereix sentir-se catalana abans que Balear i qualcuns ja mos denominen catalans de Mallorca.. Catalunya Insular etc, es somis ..somis són , jo els recoman si volen esser feliços , que agafin es barco i se marxin a viure a sa seva terra promesa .. per què mai veuran es seus ulls es seus utòpics somis de ses nostres Illes Balears dedins es Regne de Narnia des països catalans, est és es nostro descans... sa nostra realitat social... i s'empipament d'aquests, són una microminoria . Bé RAFEL , moltes de gràcies per tantes i tantes d'alegries que mos dónes a tots es Mallorquins a tots es Balears a tots ets espanyols ..mil gràcies Campió un exemple per tots .
Som Mallorquins , Som Balears .. i Som Espanyols. amb respecte, però mai de ses seves i molt i molt políticament intencionats països catalans. Salut i força

Valoració:-12menosmas
Per Tià, fa mes de 6 anys


El meu admirat Rafel Nadal (admirat només en el terreny esportiu) diu que "Catalunya a'ha de sentir VOLGUDA".

VOLGUDA ja s'hi sent, però allò de la mamella que Espanya perdria si Catalunya s'independitzava (i no dubt que sí que s'independitzarà).

Se sent VOLGUDA, però no ESTIMADA. Jo també vull les meves propietats, els meus doblers, però no els estim.

En Nadal s'ha espanyolitzat tant que ja confon "voler" amb "estimar". es comprèn, l'espanyol només coneix "querer".

I igualment Espanya ens VOL, a nosaltres balears, i per les mateixes raons (els doblers), però no ens ESTIMA.

Valoració:-56menosmas
Per Jo No, fa mes de 6 anys

Que faci esport i que no parli de política. Ara s' ha engrunat els dits i per aquest motiu, perdrà molts de seguidors si no ho rectifica bé.
El problema, és que tothom l'identifica amb Mallorca i els mallorquins i en certa manera, ens dóna a tots una imatge dretana i espanyolista que no correspon amb la realitat.

Valoració:-58menosmas
Per Rafatxa Navidad, fa mes de 6 anys

Pobre al·lot!
Tan espanyol, tanta de llagrimeta amb la rokhigualda i llavors posa la seva adreça al País Basc per no pagar tant a la Hacienda forastera!

Valoració:-46menosmas
Per Pere, fa mes de 6 anys

Te tota la raó. Els que han de prendre la decisió si Catalunya s'ha d'independizar o no son Madrid, Andalucia o Extremadora, per exemple.

Ells si que saben!

Valoració:-47menosmas
Per D'aquí, fa mes de 6 anys

En Rafael Navidad és del PP i no massa viu.

Valoració:-36menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente