nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 6.85°

Neix 'Aguait', fill del portal contrainformatiu autogestionat 'Contrainfo'

Presenten 'Aguait', el nou projecte comunicatiu que neix «de les premisses i fonaments de Contrainfo». Contrainfo nasqué fa sis anys per donar veu als moviments socials de Mallorca i «donar una informació alternativa a la que apareix en els mitjans de masses».

Amb Aguait, asseguren, volen fer «una passa endavant» perquè entenen que el «cicle de lluita» amb el que començà Contrainfo ha acabat. En aquest sentit, assenyalen que és necessari «un mitjà que expliqui les diferents iniciatives emancipadores, lògicament en català».

Expliquen que necessitaven actualitzar-se i «mudar de pell». «No ens bastava ser l'altaveu dels moviments socials, ens sentim part d'aquest i volem ser un subjecte de canvi». És per això, expliquen, que entenen la comunicació com una eina més de transformació social. «El mitjà es basarà en el bon tractament de la informació, fent comunicació lliure d'interessos partidistes i econòmics. Ens deurem a la gent i als col·lectius de l'illa que proposen i lluiten dia a dia per canviar la nostra societat a millor».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.