algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

PROU!!! denuncia la permissivitat de Medi Ambient amb les festes a Tagomago

Arxiu UltimaHora

La plataforma ciutadana PROU!!! mostra la seva sorpresa i rebuig pel fet que es pugui celebrar una festa multitudinària no autoritzada a Tagomago, Lloc d’Interès Comunitari (LIC) i Zona d'Especial Protecció d'Aus (ZEPA), sense que la conselleria de Medi Ambient, dirigida pel senyor Vicenç Vidal, apliqui cap sanció a promotors i propietaris, segons publica la premsa local.

«El nostre desconcert va en augment quan constatam que la mateixa conselleria ha autoritzat una altra festa a Tagomago per al dia 2 de setembre. No volem caure en la temptació d’erigir-nos com a víctimes de la política de Mallorca, no volem».

«Ara bé, que la conselleria de Medi Ambient, dirigida pel senyor Vicenç Vidal, consideri que celebrar una festa multitudinària no autoritzada no fa mereixedors de sanció els gestors de l’illot, això, senyor conseller no és només un clar posicionament del costat dels qui ocupen Tagomago sense haver donat cap mostra de sensibilitat per Eivissa, la seva gent i el nostre illot (nostre, sí), és també tot una declaració de guerra als eivissencs preocupats per protegir els valors ecològics d’Eivissa», afegeixen des de la plataforma.

A més, han explicat que s'han assabentat de l'autorització d'una altra festa per aquest 2 de setembre. «Ens assabentam que la seva conselleria autoritza una altra festa a Tagomago per al dia 2 de setembre. Ens costa d’entendre el contrasentit: si per la festa del 19 d’agost no calia autorització, com és que sí els hi demanen per a una celebració per al dia 2 de setembre? No entenem quina lògica aplica el senyor conseller. Si una persona els hi demana una autorització que no li cal, l’hi concedeixen? No és més lògic dir-li que no la necessita? Senyor conseller, els desacords entre la conselleria de Medi Ambient personificada en vostè i els eivissencs han estat freqüents. Un dels darrers, motivat per què la conselleria que vostè dirigeix encara no ha tramitat la declaració de Tagomago com a reserva natural».

Per tot això, des de PROU!!! consideren que Tagomago ha de ser declarada Parc Nacional, per comptar «de forma definitiva i sense cap mena de dubtes amb la màxima protecció que mereix pel seu enorme valor ecològic i paisatgístic». «Per acabar, volem demanar al conseller Vericard una actitud més decidida i bel·ligerant envers totes aquelles actuacions que des d’Eivissa sentim com a arbitràries i injustes. No podem esperar més. I a vostè, senyor Vidal, li exigim d’una vegada per totes una defensa dels interessos del poble eivissenc. Nosaltres hi tenim dret; vostè, l’obligació».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Idò sí., fa mes de 6 anys

Els organitzadors de la festa deuen considerar que això de "Lloc d'Interès Comunitari" deu ser d'"interès" per celebrar-hi festes sense molestar més que els aucells, que com és bo de preveure no protestaran ni diran res.Com no diran res les autoritats, que no estan per aquestes coses. O això sembla.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente