muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.33°
12°

Denuncien que el jutge que fa mantenir la Feixina és nét d'un jutge franquista

136979

Arran de la notícia presentada pel Jutjat Contenciós Administratiu número 2 que ha decidit rebutjar el recurs presentat per l'Ajuntament de Palma i mantenir, així, les mesures cautelars que impedeixen continuar per via d'urgència l'expedient de demolició del monument de la Feixina, l'Assemblea Sobiranista ha denunciat a través de les xarxes socials que el jutge que impedeix tombar el monòlit de la Feixina i rescatar el túnel de Sóller és «nét d'un jutge franquista i nebot de l'exministra Margarita Mariscal, durant el Govern de José María Aznar».

Així, segons han assenyalat el jutge espanyol Alejandro Mariscal de Gante destinat al jutjat contenciós número 2 des del juliol del 2016, «el mateix que anul·la les decisions sobiranes del Consell i Cort» és nét del jutge de Tribunal de Orden Público franquista, Jaume Mariscal de Gante i nebot de la ministra de Justícia d'Aznar, Margarita Mariscal de Gante.

Esquela publicada a l'ABC, 31.3.2005.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Idò no,, fa mes de 6 anys

I d'on us heu tret que Francesc de B. Moll era franquista? Supòs que si fos viu us respondria molt contundentment!

Valoració:1menosmas
Per Ai Bernadet, fa mes de 6 anys

@ Bernat,

és veritat. No sé per què alguns s'enfaden quan es recorda que el president de l'ASM era un alt càrrec de Falange i den Bauzá. Del seu padrí no en sabem res ni crec que sigui significatiu.

Valoració:0menosmas
Per Si tant li agrada..., fa mes de 6 anys

Que se´n dugui el monolit a ca seva. Li regalam....

Valoració:4menosmas
Per Ensenyat, fa mes de 6 anys

Em sembla miserable, aquest tipus de notícies incloent l'esquela i el remarc del nom de l'al·ludit, sobretot per al jutge i la seva família.
Fomenta l'odi en una societat massa crispada per la nefasta casta política i els seus seguidors.

Valoració:-2menosmas
Per Bernat, fa mes de 6 anys

O sigui que aquest senyor que impedeix tomar el monòlit feixista és nét de jutge franquista i nebot de ministra de justícia d'Aznar, i el gran problema és que qualcú ho exposa tot junt, i atenció, només aportant dades i sense extreure conclusions ni acusar-lo de res! Ja diuen que qui té la coa de palla aviat se li encén!

Valoració:0menosmas
Per idó bé, fa mes de 6 anys

Jo conec molte de gent que va morir defensant la segona republica i l'estat legítim, i no te monuments ni nom de carrer, ni tan sols té tomba, per record dels familiars, a L.M. els franquistas i els fatxas,que encara avui volen imposar com en el passat.Idó bé, rei.

Valoració:3menosmas
Per Idò, fa mes de 6 anys

idò si aixó és així, li llevam els carrers, instituts, etc. a Borja Moll per franquista? Mem si teniu coios de fer-ho en aplicació de la Llei de Memoria Històrica que tant agrada aplicar a aquest govern. No hi ha res com es sectarisme, rei.

Valoració:1menosmas
Per idó bé, fa mes de 6 anys

Idó bé , els forenses diven, que l'ADN no diu mentides,
¿cassualitat ? i ha una dita mallorquina "de porcs i de senyors, n'han de venir de casta".

Valoració:3menosmas
Per Lina, fa mes de 6 anys

Ja, ja, conec molts néts de jutges i no jutges ben franquistes...Ara també son culpables ?

Valoració:0menosmas
Per Ridícul, fa mes de 6 anys

La major part de membres de ASM tenen avantpassats franquistes. És més, el senyor Soler era un alt càrrec den Bauzá fibs que aquest el va treure de la seva feina.

Valoració:-9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente