algo de nubes
  • Màx: 18.45°
  • Mín: 13.93°
18°

Nel Martí: «La transfòbia neix de la ignorància i la manca de valors»

Arran de la nova iniciativa del grupuscle Valores en Baleares perquè l'autobús transfòbic d'HazteOír visiti Palma durant el pròxim curs escolar, MÉS per Menorca ha expressat el seu «absolut rebuig» i demana a l'esmentada entitat que respecti la voluntat unànime del Parlament en contra del bus transfòbic.

El portaveu de MÉS per Menorca, Nel Martí, ha recordat que a iniciativa del seu grup, el Parlament es va posicionar, sense cap vot en contra en tots els punts i per unanimitat en els punts 1,2,3 i 5, perquè el bus transfòbic no visités les Illes i es demanava al Govern que intervingués per evitar i combatre els missatges d'odi per l'orientació, la identitat sexual o l'expressió de gènere.

Així, per a la formació menorquinista, la visita del bus d'HazteOír supera els límits de la llibertat d'expressió, i se situa en l'àmbit de l'apologia a favor de la discriminació i de la transfòbia, «inacceptables en un estat democràtic on els drets humans i la dignitat humana constitueixen valors infranquejables». «En una democràcia els drets humans i la dignitat humana actuen de límits a la llibertat d'expressió», diu Martí. «La tolerància, la diversitat,.. Són valors. La transfòbia és una aversió irracional i inhumana inacceptable, que neix de la ignorància i la manca de valors humans i democràtics», ha assenyalat el portaveu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.