algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

FE-CCOO: «Les vacances no han de ser determinades exclusivament pel calendari catòlic»

També proposa la desaparició dels exàmens de setembre

La Federació d'Ensenyament de Comissions Obreres (FE-CCOO) ha demanat l'eliminació dels exàmens de setembre perquè «vulneren la igualtat d'oportunitats de les famílies i es trasllada la responsabilitat de l'aprenentatge fora de les aules públiques».

Així ho ha expressat en un comunicat en el qual ha defensat la gestió de la Conselleria d'Educació i els claustres de professors en l'adquisició dels alumnes de la titulació de l'ESO.

Des del sindicat han recolzat la labor dels docents que avaluen l'evolució dels alumnes diàriament i aposten per que les competències globals siguin les que validin el progrés de l'alumnat, i no els resultats d'avaluacions puntuals.

«És difícil trobar arguments que avalin la repetició de curs com a solució davant el fracàs social i l'abandó escolar», han indicat.

A més, han demanat un calendari escolar que tengui en compte «criteris pedagògics» i que les vacances «no venguin determinades exclusivament pel calendari catòlic».

També han assenyalat la necessitat de «racionalitzar» els períodes lectius, ja que els alumnes són dels quals més hores fan a les aules, un factor que no ajuda al fet que obtinguin millors resultats, han explicat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.