algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
15°

Les proves d'accés a la universitat (PBAU) tornaran a ser els dies 6,7 i 8 de setembre

La Conselleria d'Educació i Universitat ha demanat aquest divendres a la Comissió de proves d'accés a la universitat no avançar la convocatòria de setembre de les proves de Batxillerat per a l'Accés a la Universitat (PBAU) i mantenir, així, el calendari previst inicialment, de manera que aquestes se celebrin entre els dies 6 i 8 de setembre. Aquestes dates ja s'havien aprovat en Comissió el passat mes de maig i el canvi proposat d'avançar en un dia aquesta convocatòria suposava importants problemes organitzatius per als centres, els docents i la comunitat educativa en general.

A més, a petició de la Conselleria, s'ha aprovat en Comissió i les proves per a la propera convocatòria de setembre se celebraran els propers dies 6, 7 i 8 de setembre.

Problemes que suposava el canvi

- La Conselleria ha destacat la contradicció que suposava amb determinats aspectes de les instruccions de funcionament del curs 2017-2018, que ja havien rebut els centres.

- Els alumnes s'haurien d'examinar sense haver pogut exercir el seu dret a la reclamació de les qualificacions finals, així com el problema afegit de solapar l'únic dia que tenen els alumnes per poder presentar reclamacions a les seves notes, ja que hagués coincidit amb el primer dia de realització de la prova.

- Els centres de secundària haurien de modificar els exàmens de batxillerat una vegada que el professorat i els alumnes ja no són al centre, amb la dificultat que suposa haver de comunicar aquests canvis.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.